facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lasota Energy Norway

Lasota Energy Norway

Info

Lasota Energy kan nesten oppfattes som vitaminpillen du ikke spiser, men som påvirker din kropp positivt ved hjelp av stråling og elektromagnetisme


Historie

Lasota Energy ble opprettet i 2011, utviklet av danske Jan Lasota, doktor i Osteopati og treningsfysiologi.
Lasota Energy kan nesten oppfattes som vitaminpillen du ikke spiser, men som påvirker din kropp positivt ved å bruke stråling og elektromagnetisme som ligger i de forskellige produkter.
Alt i kroppen arbeider og fungerer ved hjelp av strøm, resonans og elektromagnetisk stimuli. Vi fokuserer på kroppen som en helhet, med et produkt som kan optimere din kropp og få den så mye i likevekt som mulig for både mennesker og dyr.

Målgruppen for Lasota Energy armbånd er utbredt fra barn til voksne, fra amatører til elitesportsutøvere, brukes til arbeide og fritid, og for både aktive og inaktive brukere.
Sagt med andre ord, det kan brukes av alle.
Lasota Energy har også utviklet Lasota Pet Energy til hunder og HorsePower til hester, med nøyaktig samme virkning, for å fremme dyrets velferd.
Du kan kjøpe de originale Lasota Energy armbånd ved forhandlere i Norge eller på Lasota Energy Norways hjemmeside. Et originalt Lasota Energy selges ikke på Ebay, Amazon eller andre internasjonale online butikker.
Inntast ditt postnummer og se hvor din nærmeste forhandler befinner seg: http://www.lasotaenergy.no/forhandlere/.

OBS. Lasota Energy er CE-godkendt og et ”Registrered Trademark” og alle våres produkter er undersøkt av to uavhengige laboratorier, for å sikre at våres produkter ikke inneholder noe skadelig. Dessuten har vi en “Code of Conduct”, som inneholder retningslinjer for ansvarlighet og god praksis for medarbeidere og organisasjon, samt hvilke krav vi stiller til våres leverandører vedrørende sosiale, etiske og miljømessige forhold.

Produkter

J-line (eksklusiv smykkeserie tilpasset kvinner og menn).
E-line (sport og daglig bruk).
J-line (sport og daglig bruk).
Ankel bånd (om du ikke kan ha armbånd på).
Sweat Bands og neoprene (godkendt sportstilbehør).
Horse Power (det beste til din hest).
Lasota Pet Energy (til din beste venn).

Adresse: Vormedalsvegen 1081, 4130 Hjelmeland
Telefonnummer: 98402005
on.ygreneatosal@tsop
By: Hjelmeland
Rute: Vormedalsvegen 1081
Postnummer: 4130


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lasota Energy Norway.

Hjelmeland bedrift

åpningstider, plassering. Vormedalsvegen 1081 kart bykart, satellitt visning. Lasota Energy Norway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lasota Energy Norway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lasota Energy Norway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
BO BYGG As BO BYGG As 6 km Bygge eit nytt hus, eller pusse opp eit bad? Me hjelper deg med alt
Enkel Butikken Enkel Butikken 7 km Hyggelig betjening
Hjelmeland kommune Hjelmeland kommune 7 km Hjelmeland kommune
Eco Solutions AS Eco Solutions AS 8 km Eco Solutions tilbyr løsninger for hytteeiere som vil modernisere vann og avløpssyst...
Sterling White Halibut Sterling White Halibut 11 km Kvalitet i alle ledd gjør at Sterlingkveite er førstevalget som gir deg festmiddag -...
Jansen Betong as Jansen Betong as 11 km Oversatt av Google Pålitelig selskap Original Solidna firma
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler