facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Latin streetfood

Latin streetfood

Info

Hos oss får du alt i fra- Taco´s, Empanadas, Tostones, Fajitas og mye mer godt fra det latin amerikanske kjøkkenet!

Kokkene hos oss er erfarene og kommer blant annet fra Chile og Equador.
Du finner oss på Eagle bar, Grønlandsleiret 17A i Oslo

Historie

Hos oss får du alt i fra- Taco´s, Empanadas, Tostones, Fajitas og mye mer godt fra det latin amerikanske kjøkkenet!

Kokkene hos oss er erfarene og kommer blant annet fra Chile og Equador.
Du finner oss på Grønlandsleiret 17A i Oslo

Adresse: Grønlandsleiret 17A, 0190 Oslo
Telefonnummer: +4722176703
By: Oslo
Rute: Grønlandsleiret 17A
Postnummer: 0190


åpningstider

Mandag: 16:00 - 22:00
Tirsdag: 16:00 - 22:00
Onsdag: 16:00 - 22:00
Torsdag: 16:00 - 22:00
Fredag: 13:00 - 22:00
Lørdag: 13:00 - 22:00
Søndag: 16:00 - 22:00


relaterte søk: Oslo Street Food eier, Street Food i Oslo, Oslo street food ordr, Kimchi Oslo Street Food, Gohan Oslo Street Food, Peppern Oslo Street Food, Tunco Oslo Street Food, Latin dans Oslo
Anmeldelser
Anbefaler Tacos, Gyros, Pasta, Hawaii og Japanese street food! Anbefaler IKKE å bruke penger på Arepas Angelita Colombian food da det er alt for dyrt kontra det man får. Opplever at det brukes dårlige råvarer da entrecôte kjøtt besto stor sett av fett enn selve kjøttet Forventet mye større porsjon for 189 NOK
For et utrolig kult sted og en kul spise opplevelse! Var veldig fullt når vi var der og ikke mulig å sitte-men vi fant et bord å stå ved. Man kan ikke ha sosialangst hvis man vil sitte her for de fleste bord er laget for mange. Men det var helt nydelig mat! Bra musikk DJ, litt stive priser for å være street food, men det var så godt at vi ikke kan klage på det heller. Kommer garantert tilbake! Her finner man noe for alle smaker.
Digger Oslo Street Food eller Torggata Bad som mange andre kjenner til det som. Her er det alltid masse liv og god stemning, i tillegg til et stort utvalg av spisesteder. Det er helt perfekt om man er usikker på hva man vil ha, samtidig som man kan smake masse forskjellig og dele seg i mellom Stedet er perfekt for afterwork med jobb eller en date, eller sted for vennegjengen. Anbefaler dog å komme tidlig torsdag, fredag, lørdag og søndager for å få bord for dette stedet er populært! Og det med god grunn!
Anbefales! Urbant og hipt. Mange forskjellige spisesteder samlet under ett tak. Scan QR koden som du finner på bordet. Her får du opp menyen til alle spisestedene. Bestill og betal med mobilen, også får du sms når maten er klar til å hentes. Genialt. Vi var 4 stk som alle spiste fra forskjellige steder. Alle synes maten var god. Jeg kjøpe en rett fra den Colombianske restauranten. Maisbrød toppet med biff og salat. Gode ferske ingredienser. Biffen var perfekt stekt. Maisbrødet hadde litt merkelig konsistens, men smakte bra.
Veldig mye god mat. Kort ventetid. Mye å velge mellom. Bar til nattestid. Mange sitteplasser. Fin plass å være til en stor vennegjeng.
Artig sted i det gamle badet hvor vi badet før, men hvorfor kan ikke de som jobber det norsk! Håper ikke det er sosial dumping!
Mye god mat, spennende konsept og hyggelig atmosfære. Kan være ganske forvirrende å komme hit alene første gang, så anbefales å dra med noen som har vært her tidligere. Matlaging går veldig rask, noe som er ett stor plus!
Er og blir en av Oslos beste spisesteder og møteplasser. Nok en bekreftelse på at østkanten av Oslo er helt fantastisk. Mange retter fra flere land på et sted, og enkel bestilling. Det mest sosiale spisestedet i Oslo.
Ville spise lunsj, når de åpnet sammen med barna på Oslotur. Buddha Ramen hadde tydlig vis stått opp på feil fot, kunne ikke servere kylling ramen før om 30 min. Tydelig ordknapp og avvisende. Aperas Angelita var åpen, men var ikke serlig imøtekommende. Fikk mat hos Shandy's miniburgere og hot vings, på en grei måte. Maten er masseprodusert, aoli ligner er ikke laget lokalt. Lite som minner om lidenskap for mat. Lokalet lukter gammel øl. Og det er vel det de vil være pub/bar med mulighet for mat. 2 gang jeg er her med samme inntrykket. Takk for meg.
Ble skikkelig matforgiftet etter et måltid på Tunco på lørdag. Utrolig synd for det var veldig god mat. Tror det var egget som gjorde at jeg ble så dårlig, så lurer på om de bør gå over rutinene sine for avkjøling av mat som er tilberedt. Ironisk nok så bestilte jeg ramen uten egg, men fikk med og spiste det.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler