facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lauritz Dalbakk

Lauritz Dalbakk

Info

Vi selger og reparerer skog- og hagemaskiner fra:
-Honda
-Stiga
-Jonsered
-Husqvarna
-Nilfisk



"Lauritz Dalbakk på Fåvang har alt du trenger til skog og hage. Vi tilbyr salg, reparasjon og innbytte av gressklippere, snøfreser og motorsager og mye mer. Vi forhandler Honda, Jonsered, Husqvarna, Stiga, Cramer, Nilfisk mm. Vi har vært skog- og hageforhandler i 50 år.Velkommen til vår butikk hvor salget ikke er fullført før maskinen er oppbrukt :-"
Adresse:
Telefonnummer: 61282410
By: Fåvang


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 16:30
Fredag: 09:00 - 16:30
Lørdag: 09:00 - 13:00

Anmeldelser
Hyggelig fyr. Her treffer du en som kan hv han driver med! Hvis du ikke smiler når du forlater Lauritz har du nok en dårlig dag! Anbefales til alle som liker lukta av litt motor. Prismessig er dette helt klart innenfor! Go to Lauritz!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lauritz Dalbakk.

Fåvang detaljhandel

åpningstider, plassering. Lauritz Dalbakk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lauritz Dalbakk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lauritz Dalbakk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler