facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lavprisbatterier.no

Lavprisbatterier.no

Info

Vi fører batterier til høreapparater. Rayovac og Panasonic batterier er verdensledere. 25 år i bransjen og over 25 000 fornøyde kunder i Norge.

Historie

Våre høreapparatbatterier er av typen sink-luft og har derfor ekstra lang driftstid. Sammenlign gjerne levetiden og prisene på våre høreapparatbatterier med andre merker! Våre høreapparatbatterier inneholder ikke kvikksølv.

Et høreapparat trenger spesielle batterier, som er beregnet på nettopp høreapparater. Det finnes fem ulike modeller, og hver av disse har sin unike fargekode. De heter 10, 13, 312, 675 og 675P, der «P» står for implantat.

Hvis du har batterier fra før, står det kanskje en bokstav foran tallet. Dette er vanligvis A10, A13, A312, A675, A675P eller Z10, Z13, Z312, Z675, Z675P. Dette er ulike betegnelser på nøyaktig samme batteri, så hvis du kjøper batterier med samme tall, er det riktig!
Du ser det også på at fargekoden er lik. Vanligvis har også forpakningen den aktuelle fargen. Se nedenfor.

10 = gul
13 = oransje
312 = brun
675 = mørk blå
675P = lys blå

Når batteriet er oppbrukt, hører du 4 lydsignaler samtidig som høreapparatet slutter å fungere. Hvis du bytter batteri, fungerer høreapparatet igjen! Gjenvinn det gamle batteriet via kommunens gjenvinningssystem for gamle batterier. Høreapparatet starter automatisk når du setter i nytt batteri. Det høres en serie lydsignaler mens høreapparatet starter opp. Obs! Hvis du holder høreapparatet i hånden når det starter, kan det komme en pipelyd. Det er en advarsel om at du ikke har festet høreapparatet riktig i øret, og pipingen slutter når du setter apparatet på plass.

Viktig tips: Vent minst et minutt etter at du har fjernet beskyttelses-tapen før du setter batteriet i høreapparatet.
Etter et minutt, er batteriet aktivert av oksygen i luften å du oppnår full effekt.

Adresse: Postboks 98, 3071 Sande, Vestfold
Telefonnummer: 32836145
on.enilno@ararep
By: Sande
Rute: Postboks 98
Postnummer: 3071



relaterte søk: Andersen Trading, Høreapparatbatterier
Nærliggende lignende selskaper
Spenst Sande Spenst Sande 379 meter Fint og nyoppusset treningssenter med godt utvalg av fine apparater, og helt supre an...
Brygga akupunktur Brygga akupunktur 4 km Akupunktur - gammel tradisjon møter ny viten. Vi tilbyr Tradisjonell Kinesisk Akupunk...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler