facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ølberg Kiosk og Kafé

Adresse: Havneveien 101 , Ræge 4053, NO
Telefonnummer: 934 28 836
By: Ræge
Rute: Havneveien 101
Postnummer: 4053


Anmeldelser
Fiskesuppe på Strandhuset - helt fantastisk Noe av det beste jeg har smakt - må bare prøves!!! Helt perfekt med en matbit etter en vandring i nærområdet. Her er det mye histore og trivelig område. Er nok mange turister som har funnet denne plassen.
Eneste som er fantastisk, er plasseringen. Prisene er til å svime av av.
1 pinsedag kos, litt grått og trist men det er ingen hindring for oss til å kose oss med herlig chips med aioli og en fantastisk god soft is.
Fikk gleden av å smake julelunsjen her. Utrolig god og raus porsjon.Mat: 4/5
Fantastisk mat, fantastisk utsikt, god atmosfære. Mmm.
Bestilte nachos fekk kunn chips uten ost og kjøttdeig.
Nydelig plass med god mat! Men hold på hatten, her blåser det ofte.
Fantastisk beliggenhet og god mat!
Fantastisk fin plass og meget god mat Parkering: Fantasien som går litt på d, du er ikke i byen med parkering vakter, for om sommeren så parkerer folk opp over veien hvis d er fullt
Jeg kom vandrende inn fra campingen, litt småsulten, jeg prøvde hamburgeren dagen før og den var veldig god, men inne hadde de spareribs på menyen, og hallo! Han som kokkelerer der må ha tadd seg fri for sommeren fra sin vanlige jobb... Hvor han serverer norrøne guder på langbord i Valhall! Å si det var godt er ikke i nærheten. Dette var legendarisk, måltid Odin verdig!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ølberg Kiosk og Kafé.

Ræge restauranter

åpningstider, plassering. Havneveien 101 kart bykart, satellitt visning. Ølberg Kiosk og Kafé adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ølberg Kiosk og Kafé. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ølberg Kiosk og Kafé med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler