facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LCN Nail & Beauty Center, Florø

LCN Nail & Beauty Center, Florø

Historie

Jeg holder til i Strandgata 24 i Florø
Her tilbyr jeg behandlinger innenfor
- Negledesign,
- Hudpleie,
- Fotpleie,
- Massasje,
- Permanentfarging og forming av vipper og bryn,
- Voksing


Jeg heter Ingunn Nes og er utdannet make-up artist, negleterapeut og spaterapeut , og har kurs i LCN Single Lash Extension.


Produktene jeg har er LCN , Tegoder og Glominerals.

LCN er spesialister i Negeldesign og har også spesial produkter for hender og neglepleie. Vi tilbyr løsninger for alle utfordringer.
Forskingen og utviklingen av produktene gjøres av internasjonale anerkjente forskings team som består av kjemiker, spesialister og kjente universiteter. Resultatet er innovative produkter som er blitt kjent over hele verden for sin gode kvalitet.
Merkenavnet LCN sørger for at du har produkter med topp kvalitet og unike opplærings programmer, som er kjent over hele verden. Dette er din garanti for perfekt resultat og trygge produkter.

LCN er kjent for sine nyskapninger og sine høye krav til produktene de utvikler. De er spesielt kjent for sin høye kvalitet innefor lysherde system. UV geleene er utviklet for bruk i tannteknikk. Resinene har utmerket kompatibilitet til den naturlige neglen. De har ingen fordampning av løsningsmidler og er bio-kompitable.
Alle negler er forskjellige. Derfor har LCN utviklet et stort utvalg av UV geleer, slik at man kan møte kravene til den enkelte kunde. Det er allikevel slik at ikke alle produkter passer til alle negler. Det er ikke slik at et produkt passer til alle negler!
For å kunne møte den enkelte kundes krav, har du valget mellom LCN grunnsortiment og en rekke spesial produkter. Det finnes mer enn 200 fargende geleer. Om ikke dette skulle være nok finnes det 3D design geleer i en rekke farger, dekor produkter, spesial produkter for alle negleproblemer, pleie produkter og over 100 varianter av neglelakk.



TEGODER COSMETICS er en del av Tegoder gruppen er etablert i Spania. Ungt og innovativt firma fullt
integrert i hjemmemarkedet og er raskt voksende på det internasjonale markedet.
Kosmetikkserien inneholder komplette serier for ansikt, kropp og hår.

Tegoder Gruppen har en rekke egne laboratorier, deres utviklings og produktområder er:

Urtemedisin
Helsekost / kurer / dietter
Hudpleie
Homeopati

KVALITET I ALLE LEDD

Produksjonslokalene og alle deler av våre produksjonsprosesser tar del i de mest omfangsrike og krevende internasjonale lover, regler og foreskrifter.
Tegor Gruppen er derfor godkjent gjennom GMP`s (Good Manafacturing Practice) et sertifikat som bygger opp og er garantist for kvalitet i de produkt vi produserer. Gjennom vår vedvarende søken der kvalitetsforbedring er vårt øverste mål for alle våre produkter har Tegor gruppen klart å opparbeide anerkjennelse og tilfredse kunder på hvert av de fem kontinentene.

SKJØNNHET ER NATURLIG

Tegoder Cosmetics benytter den perfekte balansen mellom moderne produksjonsprosesser og de mest eksklusive og naturlige råvarer. Resultatet er blitt en unik serie som har ivaretatt de urgamle teknikker og filosofien satt inn i vårt moderne samfunn. Ta del i vår kosmetikkserie for ansikt, kropp og hår der du oppdager at "Skjønnhet er naturlig".

GLō•MINERALS MAKE-UP
glō•minerals er verdensledende innen mineralbaserte kosmetikkprodukter.
glō•minerals tilbyr mineralmakeup spesielt med tanke på hudpleiende egenskaper. Den prisvinnende formulaen gir god dekkevne, UV-beskyttelse og et stort spekter av produktgrupper som tilbyr tidløse og spennende farger. glō•minerals er en avansert mineralmakeup som dekker, korrigerer og beskytter.

En kraftig blanding av antioksidantene vitamin A, C og E og grønn te ekstrakt gir pleiende og beskyttende egenskaper og beskytter huden mot ytre skader.

Adresse: Strandgata 24, 6900 Florø
Telefonnummer: 91342262
on.enilno@n-nnugni
By: Florø
Rute: Strandgata 24
Postnummer: 6900


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LCN Nail & Beauty Center, Florø.

Florø skjønnhet, kosmetikk og personlig pleie

åpningstider, plassering. Strandgata 24 kart bykart, satellitt visning. LCN Nail & Beauty Center, Florø adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LCN Nail & Beauty Center, Florø. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LCN Nail & Beauty Center, Florø med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
A-nails A-nails 5 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler