facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leas Skattekiste

Leas Skattekiste

Info

Venligst trykk på OM og les regler før du byr!

Historie

LEVERINGER:
Hjemkjøring annenhver mandag mellom 16.30-17.30. Koster 35,- for levering og gratis ved kjøp over 250,- Leverer IKKE for kjøp under 100,- Ønsker du hjemmelevering ta kontakt med en gang etter kjøp for å finne ut hvilken Mandag jeg kommer. Dette gjelder Kragerø, Helle og Sannidal.
Jeg leverer også på Brotorvet på Stathelle. Legger ut dagene i albumet DET SKJER DENNE MND. Vil du møte opp ved levering skriver du deg opp i kommentarfeltet der. Det koster 70,- å få det levert. Ved kjøp over 550,- får du det gratis levert..

Henting i butikken gjøres KUN i åpningstiden. Når du har kjøpt noe skriver du deg opp på kommende arragementer hvilken dag du kommer og henter. (Må være en av de tre førstkommende arrangementene) Gjør det også gjerne om du vet du har tenkt en tur innom, så har jeg litt oversikt om jeg plutselig er nødt å stenge og kan ta kontakt med deg.Kjøp er bindende, sletting av kjøp medfører utestengelse fra siden fra 1-2 år. Samme gjelder ved utsettelse av betaling eller ikke henting til avtalt tid. Bryter du avtalen så selger jeg varene på nytt. Ingen unntak for ikke å hente til avtalt tid.

Om ting skal sendes får du en oppsamlings/betalingsfrist litt frem i tid slik at du sparer mest mulig på frakten. Så blir faktura sendt ut til din mailadresse. Fristen må overholdes ellers tilkommer 23,- i purring el event utestengelse. Sender med sporing og det koster 145,- å sende en ting eller opptil 10 kg og det er MYE å få plass til der :) Der er det også forsikring og sikrest for begge parter.Sender ikke i oppkrav. GRATIS frakt om du handler for over 1200,- Fra pakken din er full og til din betaling er registrert er det fint om du ikke gir bud igjen på andre ting. Disse blir da automatisk slettet.

Alt tas hjertelig i mot, men hull, flekker og hard slitasje selges IKKE her, så ikke nødvendig å levere sånt. Om du ikke synes det selv ser fint ut, så synes nok ikke jeg eller andre det heller ;) Du får da ryddet hjemme og får god samvittighet. Leverer du ting/klær her får du - 30 % på ditt neste kjøp.

Og ikke glem at vi kjører 20,- auksjoner HVER onsdag fra kl.21 - torsdag kl 22, masse å spare.

VI TAR KORT, men betaler du med kontanter gir vi 10 % avslag på kjøp over 200,- :)

Adresse: Vadfossveien 18, 3772 Kragerø, Norway
By: Kragerø
Rute: Vadfossveien 18
Postnummer: 3772


Nærliggende lignende selskaper
Team Albanias bruktbutikk Team Albanias bruktbutikk 1 km Alle penger som kommer inn i bruktbutikken går uavkortet til hjelpearbeidet i Albania...
Bademiljø Bademiljø 2 km Velkommen til Vestmar Rør! Vi tilbyr alle typer rørleggertjenester i Kragerø og omegn...
Hvite Drømmer Interiør Hvite Drømmer Interiør 4 km Hvite Drømmer Interiør "Nytt & gammelt i landlig stil"
Evas Hage Evas Hage 4 km Er man i Kragerø så må!!! man besøke denne fine blomsterbutikk med mye plus plus plus...
Nyt på Nytt Nyt på Nytt 4 km Brukthandel drevet av Kragerø Kirke som et bidrag til en levende by! Varer kan lever...
Nr. 16 Interiør As Nr. 16 Interiør As 4 km Interiør butikk i sentrum av Kragerø.
Anmeldelser
Spennende og koselig butikk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler