facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lefdal Elektromarked

"I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Fredrikstad Dikeveien 41!"
Adresse: Dikeveien 21A, 1663 Rolvsøy
Telefonnummer: 815 58 800
By: Rolvsøy
Rute: Dikeveien 21A
Postnummer: 1663


Nærliggende lignende selskaper
Elkjøp Elkjøp 61 meter Var innom og tittet på utstyr til gaming. Ble hjulpet av veldig hyggelige kundeservic...
POWER POWER 508 meter Helt totalt ubrukelig på bestilling og når varen har «kommet» er den der ikke. Hører ...
Elkjøp (Megastore Fredrikstad) Elkjøp (Megastore Fredrikstad) 723 meter Lang ventetid før det kommer noen som vil tilby deg help og veiledning, med det du sø...
Ramo El-engros As Ramo El-engros As 1 km God avdeling med kunnskaper fra start. Konkuranse dyktige priser og fin oppfølging.
Anmeldelser
Fyren på data og gaming er helt løk. Meget selvgod besservisser som ikke tar betalt for å avbryte deg gang på gang. Selv om han blir bedt om slutte å avbryte, og han snuser i butikken. Noe som er motbydelig og lukter vondt... at en godt voksen mann ikke klarer å skaffe seg bedre jobb en det der sier jo mye om fyren og evner. Ppl skills hadda han ikke. Det er andre gangen han er frekk og farer med tullprat og løgner om kjøpsloven.. hadde tenkt at det var en dårlig dag første gangen.. men etter andre besøk forstod jeg at dette var ikke avvik men normen. Folka i utlevering var derimot mye lettere å prate med. De avbrøt ikke meg en gang og vi fant en ok løsning som var innenfor kjøpsloven.
HVOR I ALL VERDEN ER ALLE ANSATTE/EKSPEDITØRENE?? Eller er dette en selvforsynings butikk? Og av de FÅ ekspeditørene OM man klare å finne en, er det kun 1/5 av fem av de som har LITT erfaring/viten om varene dere har! HELT UTROLIG!!! Hadde om mulig, blitt stjerne; ÷4! Legg ned butikken eller skaff ansatte som er kyndige hva dere selger!
Har det du trenger, men det er som oftest mange som ønsker hjelp. Det er ikke noe køsystem, type kølapper. I stedet for å kunne se litt på varer mens man venter, må man passe plassen sin ved disken. Når ventetiden blir for lang, går man heller til konkurrenten ved siden av. Når hjelpen først kommer, er den god.
Utrolig dårlig service! Sto i 20 min å ventet på hjelp, arbeiderene var mer opptatt med å prate med hverandre Det skal også sies at jeg var eneste kunde i butikken på den tiden, så det er ingen unnskyldning at det var mye å gjøre. Dra heller til Power
Virkelig god service, og etter 18.00 var det få kunder, så alle hadde tid til å hjelpe. Følte de besvarte de ønsker og behov jeg hadde til elektronikk jeg skulle kjøpe.
Hentet kjøleskap som var bestilt. Kunne vel ikke blitt bedre mottatt. Høflige og hjelpsomme. En positiv opplevelse.
Her går det i elektro og datadubbeditter..De har grill og stekeovn også... Stort vareutvalg......
Veldig fornøyd med det vi har kjøpt , og med hjelp i Elkjøp.
Tror ikke det er mulig å rote til mer enn det elkjøp har klart. Gratulerer! Kjøpte kjøleskap i april… kjøleskapet kom uten en skuff. Klagde dagen etterpå. Delen ble angivelig bestilt. Ringte 2 ganger for oppdatering og fikk beskjed at delen var bestilt og på vei. Hørte så ingenting på en måned og dro til elkjøp. Ene medarbeider sier at jeg har allerede hentet ut delen.. så kommer en annen og sier at de har glemt å bestille den. Så nå er den endelig bestilt, sier dem. Men på grunn av ferie så vet ingen når skuffen kommer. Takk for god service altså! Fikk virkelig lyst til å ikkeanbefale elkjøp til noen.
Tredje og siste gangen jeg stikker innom Elkjøp. Helt rævva service, ikke et eneste hei eller ingen hjelp å få. Stikk til power, der møtes du med et hei og blir tilbydd hjelp med en gang.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler