facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Legevakten I Notodden

Adresse: Henrik Wergelands gate 9, 3675 Notodden, Norway
Telefonnummer: 81568094
By: Notodden
Rute: Henrik Wergelands gate 9
Postnummer: 3675



relaterte søk: tinneberget legevakt, servicetorget notodden, legevakt sauherad, skolesjef notodden, notodden legesenter, notodden sykehus, tinneberget legesenter bestille time, notodden kommune lønn
Anmeldelser
Hu ene legen var veldig frekk, kalte meg frekk når jeg ikke fikk snakket i det hele tatt når jeg kom med alvorlige symptomer, jeg hadde med meg noen der inne og begge ble sjokkert. Jeg grein mens hu snakket i munnen på meg fordi jeg fikk ikke sagt historien eller noe. Hu mente jeg var der kun for medesiner, behandling eller innleggelse når jeg selvf var der for hjelp. Men det fikk jeg ikke. Så sjokkert er jeg og jeg fikk ikke pratet og ble kalt stygge ord.
Altså makan til ukompetente folk som jobber her. De gjør alt for å slippe unna jobb. Det er lite hjelp å få her og alle kan spare tid ved å la vær å søke hjelp her.
Legen ledde av meg flere ganger og sa det som skjedde med meg ikke var seriøst og at symtomene mine ikke stemmer. Personalet på telefonen ba meg bare vente til jeg ikke hadde vondt og når jeg ringte opp ba de meg legge på. Når jeg gråt ledde legen av meg og sa jeg var frekk som sa det var idiotisk og sa han kom til å legge på om jeg sa slike ord. Helt utrolig. Han lot meg heller ikke snakke og snakket over meg og avbrøt meg mange ganger. Hvis jeg har hjerteinfarkt så er de siste til å bry seg. Ikke ring eller dra hit
Vi var her 16 Februar kl 17:40 med 4 mnd gammel baby som hadde voldsom kløe, rødhet og hovne lepper. Damen som tok oss imot var negativt innstilt fra vi pratet med henne på ringeklokka. Vi ble sluppet inn men ho ville ikke engang se på sønnen vår som vi hadde med inn. Han satt i bilstolen. Uten å se på han så brukte ho alle mulige "triks" på å få oss ut.
På vei hjem ringte legevakt sentral telefon og vi ble tilfeldig henvist til denne legevakten siden denne var nærmest. Kl 22 var det ingen kø. Vi kom inn med en gang og fikk effektiv hjelp av to hyggelige damer.
Denne legevakten er bare og dyreunger og kjøre til Kongsberg unna, der eies ikkje medisinsk kompetanse i møte med pasienter. Ettersom det ble fremlagt hos døgnåpen legevakt, var dette livsfarlig og kontor dama bare legger på etter at pasient har inntatt 60.000 mg Neurontin. Maks dose er 3600 mg. Trist hvor inkompetente de er på lokalsykehus uten spisskompetanse i noen ting. Slenger på røret utenom høre for, og får lagt frem sin sak, uten at sykepleier, om det i det hele var det tok telefon. Farmakologi kunne hun ikkje.
Ble akutt veldig veldig syk,ble sendt med ambulanse til Notodden legevakt,ble møtt av en veldig flink lege,tok han 2minutter så skjønte han hva det var,ble sendt videre med ambulanse til Skien det fant de blod i buken noe han allerede hadde skjønt.
Var i en stygg sykkelulykke og ble sjekket for brudd og hjernerystelse. Hadde en kraftig hevelse på øret og store smerter. De gjorde ingenting med dette. Ingen røntgen på et vondt håndledd, henvisning eller resept på smertestillende. Ringte dagen etter på for å få mer hjelp men fikk bare kjeft fordi det ikke var akutt. Dro til slutt til Skien Sykehus og fikk operasjon med en gang. Nå viser det seg at hånda også var knekt. Har gått med bruddet nå i en uke uten gips p.g.a. ekstremt dårlig og potensielt helseskadelig behandling i Notodden. Dro til Skien Sykeus. Fikk røntgen og gips med en gang.
Kommer ikke til å bruke legevakten i Notodden igjen.
Rask og god hjelp! Nesten i gen ventetid.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Legevakten I Notodden.

Notodden lege

åpningstider, plassering. Henrik Wergelands gate 9 kart bykart, satellitt visning. Legevakten I Notodden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Legevakten I Notodden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Legevakten I Notodden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler