facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leiebolig

Adresse: Karoline Kristiansens vei 1 H , Oslo 0661, NO
Telefonnummer: 22 13 51 00
By: Oslo
Rute: Karoline Kristiansens vei 1 H
Postnummer: 0661



relaterte søk: leiebolig as erfaringer, leie bolig tips, leiebolig min side, leie leilighet oslo langtidsleie, leiebolig utleiemegling, utleiemegleren leie bolig, leiebolig kontakt, utleiebolig
Anmeldelser
Håpløst opplegg. Vært leietager i et år, og har ikke vært annet enn problemer. Ikke la deg lure av denne gjengen, de er bare ute etter pengene dine.
Aldri, aldri igjen! Selv om leiligheten vi leide var flott, og med tilbud om redusert husleie fra huseier ville vi ikke fortsette å leie. Leiebolig AS er noe av det værste vi har vært borti. Anbefaler å bruke et annet firma. Hadde jeg kunnet skulle det stått en minus foran den stjernen.
Leide en 3-roms i Oslo gjennom leiebolig i rundt 1.5 år. Hadde Julie M. som min kontaktperson og er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Hun svarte raskt på mail og var alltid hjelpsom. Jeg vil anbefale venner og bekjente å bruke leiebolig. Fikk tilbake hele depositumet raskt etter oppsigelse.
Jeg leier min bolig via leiebolig og har Julie M. Som min kontaktperson. Jeg er fornøyd med hele prosessen etter at leiebolig tok over ansvaret for utleie av min bolig. Julie er meget profesjonell, hjelpsom og alltid tilgjengelig når jeg har spørsmål. Anbefaler gjerne leiebolig videre til venner og familie.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Leiebolig med offentlig transport


Fyrstikktorget 180 meter
126
Helsfyr T 200 meter
100
110
110E
115E
125E
2E
300
300E
375
400
400E
470E
68
FB2
FB5
FB5A
FB5B
NW130
VY123
Fyrstikktorget 210 meter
21
68
FB5A
Fyrstikktorget 250 meter
126
21
FB5
FB5A
Helsfyr 270 meter
37

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Leiebolig.

Oslo eiendom

åpningstider, plassering. Karoline Kristiansens vei 1 H kart bykart, satellitt visning. Leiebolig adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Leiebolig. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Leiebolig med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Al Vålerenga Bydelshus Al Vålerenga Bydelshus 641 meter Utmerket sted til leie for tilstelninger, spesielt i månedene hvor man kan bruke gril...
Lille Tøyen Hageby Lille Tøyen Hageby 1 km En av Oslos «skjulte» perler. Fantastisk fin stemning.
Kværnerbyen Kværnerbyen 1 km Fantastisk liten by i byen. Her kan du bo, leve og jobbe.
Ola Narr Borettslag Ola Narr Borettslag 2 km Det var fint der og lettvint og komme fram sammen med andre personer som kan ha burs...
Rodeløkkens Kolonihager Rodeløkkens Kolonihager 2 km Hyggelig kolonihage. Åpent som tur-område fra 1.mai til 30.september.
Barcode Barcode 2 km
Sinsen Sinsen 2 km
DnB Eiendom DnB Eiendom 3 km Oversatt av Google Flink Original Good
Øveriet Øveriet 3 km Fin natur med akerselva nedenfor. Tursti og gamle bygninger.
Apartment Service Apartment Service 4 km Innsjekk gikk fort, rommet var rent og pent, trivelig personalet. Rimelig pris :
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler