facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leiligheter til leie - Fredtun i Meldal / Storås

Leiligheter til leie - Fredtun i Meldal / Storås

Info

Infoside: Formidling av info om leiligheter/hybler som kommer til å bli ledige, ved evt. flytting/oppsigelse (De siste leilighetene er enda under bygging).

Produkter

Utleie av leiligheter og hybler i Meldal. 6stk på Fredtun (ved Lo bru) og 2stk på Kvamsgjerdet, alle i landlige omgivelser med god plass til parkering,samt uteareal. Str fra ca 22-90m2 med inntil 4 soverom. Priser fra ca 4000-9000kr. Vi søker rolige, ryddige og betalingsdyktige leietakere uten hund.

Adresse: Lykkjveien 2, 7336 Meldal
Telefonnummer: +47 918 19 724
By: Meldal
Rute: Lykkjveien 2
Postnummer: 7336


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Leiligheter til leie - Fredtun i Meldal / Storås.

Meldal fast eiendom

åpningstider, plassering. Lykkjveien 2 meldal utleiebutikk kart bykart, satellitt visning. Leiligheter til leie - Fredtun i Meldal / Storås adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Leiligheter til leie - Fredtun i Meldal / Storås. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Leiligheter til leie - Fredtun i Meldal / Storås med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler