facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leira Bil AS

Leira Bil AS

Info

Vi driver med Bilsalg, Bilverksted, Oppretting, Lakkering og Bilutleie. Vi forhandler Mitsubishi, Peugeot og Mercedes, men reparerer alle bilmerker!

Historie

Leira Bil finner du i Rissa sentrum på Fosenhalvøya, ca 1 times reisetid fra Trondheim. Vi er 25 høyt motiverte medarbeidere som står på for at du skal få best en mulig service og handel.

Vi er autorisert forhandler av Peugeot og Mitsubishi, og har et bredt utvalg av både nye og brukte biler. I tilegg har vi eget delelager og verksted med karosseri og lakkavdeling.

Velkommen!

Etikett

Leira Bil AS - 967 407 593
Stiftet: 01.07.1993

Forretningsadresse:
Rådhusveien 20,
7100 Rissa

Daglig leder/ adm. direktør:
Kristian Solem

Registrert i Foretaksregisteret
Registrert i Merverdiavgiftsregisteret
Registrert i NAV Aa-registeret

Adresse: Rådhusveien 20, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 73 85 90 80
By: Rissa
Rute: Rådhusveien 20
Postnummer: 7100


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: leira bil brekstad, leira bil as rådhusveien rissa, leira bil avd brekstad, ørland bil, bruktbil rissa, leira bilverksted, leira bil brekstad åpningstider, leira bil ansatte
Anmeldelser
Kjempegod kundeservice. Hyggelige ansatte. Kjapp reparasjon av bakvindu. Complimentary car mens de fixet vinduet på min i løpet av dagen. Kun dra på de møtene jeg hadde av dagen alikevek.
Ikke fornøyd med hvordan salget av bruktbil ble gjort hos de. Det annonseres ikke at det er formidlingsalg før en møter opp. For de som ikke er kjent med dette som oss forklarer de heller ikke hva dette innebærer. Det er veldig uklart hva som gjelder i forbrukerloven da. Med 3 barn på slep under signering av kontrakt opplevde vi det som passe kynisk at punktet om fraskriving av reklamasjon ikke ble informert om. Da bildøren nektet å åpne 2 uker etterpå, fant vi ut at det visst ikke var 5 års reklamasjon hos Leira Bil selv om det stod presentert slik i annonsen. Vi ble dermed bedt om å kontakte privatselgeren for reklamering, som er mer utfordrende enn å ordne med forhandler. Vi opplevde dette bruktsalget som halveis lureri.
Har hatt flere biler inne og vært storfornøyd med hyggelige kundemottakere, godt utført arbeid og oppfølging. Etter service fikk vi tilbake bilen med rene gulvmatter og vasket utvendig. Veldig god service
Fantastisk service, meget hyggelig betjening, kan på det varmeste anbefale leira bil
Fantastisk plass for å leie bil, transporter, som verkstad og bensinstasjon og butikk. Veldig hjelpsomt og vennlig personal. Kan bare anbefales!
Stort sett fornøyd. Har opplevd at de ved diagnose på bil har utført reparasjoner uten avtale om dette på forhånd, for deretter å kreve betaling for dette.
Skuffende at det ikke var deler på lager da jeg kom til avtalt verkstedtime 15.11.18. Det betyr ca. 10 mil ekstra kjøring for å få utført produktforbedring, anbefalt av Mitsubishi Motors !
En toppers kundebehandling, og flinke folk både i skranken og verkstedene. En ekstra stor takk til Roar, som ordne opp. Ønsker dere en fantastisk flott helg. Mvh Egil Johnsen. Fornøyd kunde
Meget bra , god sørvis og hyggelige mennesker!!
Veldig god service! Rask tilbakemelding og holder avtaler.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler