facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lekeland Drammen AS

Lekeland Drammen AS
Adresse: Hotvetalleen 6, 3018 Drammen, Norge
Telefonnummer: 32 82 60 70
Stat: Buskerud
Distrikt: Drammen
By: Drammen
Rute: Hotvetalleen
Husnummer: 6
Postnummer: 3018


åpningstider

mandag: Stengt
tirsdag: 11:00–20:00
onsdag: 11:00–20:00
torsdag: 11:00–20:00
fredag: 11:00–20:00
lørdag: 10:00–18:00
søndag: 10:00–18:00

Anmeldelser
Kosa oss og hadde det moro her. Så ser vi det kommer en hund traskende inn uten eier. Jeg spurte betjeningen om de kjenner til hunden, der de svarer at ja, det er hunden til eiern! Det er absolutt ikke greit at hunden bare kan traske rundt inne på lekeland, der det kan være barn og voksne som kan være svært allergiske for pelsdyr eller rett og slett har en stor frykt for hunder.nI dette tilfelle var det allergikere her som reagerer kraftig ved kontakt ved hund.nHåper eieren ser denne anmeldelsen og tar til seg dette! Kjipt om et barn eller voksen får allergiske reaksjoner her fordi eieren ikke er nøye med å holde hunden sin unna lekeområder!nUansvarlig!
Dette er den desidert beste av alle leke attraksjonene vi har tatt med barna på! Så rent og pent, utrolig hyggelig personale og ikke minst har de forstått konseptet med at foreldre og barn skal kunne kose seg sammen det er godt med sitteplasser til foreldrene slik at de kan se barna å ikke minst barna kan se dem! Maten er bra og dette er absolutt en vinner for vår familie! Anbefales på det sterkeste fra vår side!
De er ikke dyrt der er så fint
Altfor liten for så mange barn men ansatte er veldig greie og hjelpsomme
Vi har vært første gang og guten min ønsker å komme tilbake. Det vært gøy
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler