facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lekeland1 Hunndalen

Lekeland1 Hunndalen

Info

Lekeland1 er en innendørs lekepark på 1200 kvm, spesielt tilpasset barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0-12 år.

Historie

Hos oss får barna styrket motorikken, testet sine ferdigheter, og vært i bevegelse i trygge omgivelser mens de har det gøy med familien og andre barn.

Lekeland1 er fylt med morsomme fysiske aktiviteter og utfordringer i form av moderne lekekonstruksjoner, enorme luftfylte leker, hinderløyper, balansebrett, minibilbane, ballrom (30.000 baller!), bursdagsrom, egen småbarnsavdeling, kafeteria og mye, mye mer!!!

I pausene kan man nyte varme vafler, piadina, pannekaker,pølser, pizza, kaffe, te, is mm i kafeen. I kafeen vil man også ha tilgang på dagens aviser, internett og storskjerm-TV til de voksnes disposisjon.

Hos Lekeland1, kan barna holde sin private bursdagsfest med ønsket tema. Våre party-bursdagsrom vil være dekorert i temaene: prinsesse, ridder og disco. Vi dekker bordet i ønsket rom og tema til den private delen av festen.

For småbarnsforeldre har vi microovn for oppvarming av babymat og melkeflasker – stellebordet vil finnes på toalettet for funksjonshemmede.Vi har også glutenfrie alternativer til mat: dvs pølse/lompe, vafler, kjeks, kokosruller.

Alle lekeanretningene vil være sikret og godkjent iht. norske forskrifter og lover. Barn har kun adgang med voksne (minimum 16 år) og det er de voksnes ansvar å påse at barna følger reglene for anretningene.

Adresse: Lekeland 1 Sivesind Veien 1, 2827 Hunndalen, Oppland, Norway
Telefonnummer: 61 17 09 11
By: Hunndalen
Rute: Lekeland 1 Sivesind Veien 1
Postnummer: 2827



relaterte søk: Lekeland1 Hamar, Lekeland Gjøvik bursdag, Gjøvik aktiviteter for barn, Skyland Gjøvik, Lekeland pris, Bursdag på lekeland, Lekeland Hamar åpningstider, Elverum lekeland
Nærliggende lignende selskaper
Lekeland1 Gjøvik Lekeland1 Gjøvik 2 meter OK for barna en times tid, men ikke så mye mer. Som andre har kommentert er det dårli...
Hva skjer Hva skjer 9 meter Lekeland1 er en innendørs lekepark på 1200 kvm, spesielt tilpasset barnefamilier, sko...
Lekeland 1 Gjøvik Lekeland 1 Gjøvik 12 meter Meget støvete og lite med vasking og rydding der og toaletter er ikke vasket godt n...
Bursdagsfeiring Bursdagsfeiring 37 meter Mini elsker lekeland
Kontakt oss Kontakt oss 37 meter Lekeland1 er en innendørs lekepark på 1200 kvm, spesielt tilpasset barnefamilier, sko...
Bilder Bilder 37 meter Lekeland1 er en innendørs lekepark på 1200 kvm, spesielt tilpasset barnefamilier, sko...
Priser OG Åpningstider Priser OG Åpningstider 37 meter Kunne vært mye bedre rengjøring på lekeapparater. Men ungene stortrives, og det er jo...
Anmeldelser
OK for barna en times tid, men ikke så mye mer. Som andre har kommentert er det dårlig at man blir «tvunget» til å fore barn med søppelmat fordi medbragt ikke er tillatt. Men det som er HELT uakseptabelt er at vi observerte rengjøringpersonale som vasket gulv og spisebord med samme klut!!! Og så må dere fylle etter med papir på WC når det er tomt minst 2 timer en lørdag uten tørkepapir ved vask.
Hadde bursdag der for 6 åringen, dårlig planlegging fra dems side. Maten var 15-20min forsinket å lite info fra dem som jobber der, ser ut som dem egentlig ikke vil jobbe der
Ok lekeland, men skal de nekte medbrakt mat så må de ha et bedre utvalg til barn. Ikke alle barn liker pizza...
Kjempefint for barna, men ble skuffet da vi skulle ha noe glutenfritt. Kun glutenfri pizza hos Pizzabakeren. Bestilte pølse, men den var kald. Den minste melkesjokoladen kostet BARE 30,-... Spurte 3 ganger om det var rett pris og det var det. Endte med Kinder Maxi som da kostet 13,- pr.stk. Bestilte pizza fra Pizzabakeren og tok med hjem. Den var god. Alt i alt en skuffende opplevelse for voksne og vi anbefaler å ta med egen mat hvis man har Cøliaki ol. Håper dette bedrer seg.
Masse gøy for barna. Men utrolig lite ryddig. Masse pizzaesker og flasker som står igjen på bordene. Heller ikke noe konkrete søppelldunker å kaste det fra seg i. Betjeningen består bare av unge jenter som ikke alltid er like service innstilt.
Helt greit sted for barna. Litt lite for de alleminste men for de fra tre fire år er det greit. Stellerommet var stengt .Jeg hadde med meg barnebarn hvor en på 11 mnd. Som hadde behov for bleieskift så jeg spurte om stellerommet siden det var låst, men fikk beskjed om at det tørkes baller der men jeg kunne skifte på en sofa eller inne på toalettet som forøvrig var uten stellerom. Mitt barnebarn hadde gjort på seg så jeg måtte ta det inne på gulvet på toalettet. Nå hadde jeg med hånkle men noe lettvint var det så alders ikke og dermed trekte helhetsinntrykket noe ned for meg så neste gang blir det Øyer i stede for oss.
Litt kjedelig men gøy når man ikke er deres mange små babyer og unger
Fint sted for barn. Men så er det foreldre som tar med seg syke barn som burde holde seg hjemme. Hvorfor er det ikke noe regel på det?
Gøy for barna. Renhold og vedlikehold er manglende, tilnærmet lik ikke eksisterende. Skulle tro de hadde råd til det, da det er ganske dyrt og mange som benytter seg av lekeland.
Junior på 5 stortrivdes her. Rent og pent lokale, ryddig. Hyggelig betjening, og hyggelig pris. Rene toaletter : Det som trekker ned her var en del rot i området rundt inngangen/kassa. Og dårlig kaffe, til tross for gratis påfyll.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler