facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leo's Lekeland Children's Amusement Center

Leo's Lekeland Children's Amusement Center
Adresse: John G. Mattesons vei 4, 0687 Oslo, Norge
Telefonnummer: 22 26 22 28
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: John G. Mattesons vei
Husnummer: 4
Postnummer: 0687


åpningstider

mandag: 09:00–20:00
tirsdag: 09:00–20:00
onsdag: 09:00–20:00
torsdag: 09:00–20:00
fredag: 09:00–20:00
lørdag: 09:00–20:00
søndag: 09:00–20:00

Anmeldelser
Tyveri av barneklær. Har vært her med datteren min i flere år, men dette er dessverre noe som skjer nå. Ny rosa skalljakke merket med navn og telefonnr som noen tydeligvis hadde lyst på.nnEllers null engasjement fra personal, noen er frekke og bare går fra kasse når vi prøver å kjøpe slush.nnKlissete, støvete lokaler i øvrig, det er en stadig miks av sukker, fett og støv på alle gulv og inne i selve lekelandet er det ikke noe bedre.nnBarn som er rentav farlige, løper rundt i full overtenning, foreldre som ikke passer på barna sine i det hele tatt. Lydnivået er og direkte skadelig.nnDattera min koser seg jo uansett, men denne gang er nok grensa nådd for direkte skadlig og, i tillegg, kriminell miljø på dette stedet.nnFor andre som skal hit, pass på klærne i garderobe, bruk skapene og lås in tingene deres eller ta de med inn i lokalet.
Vi prøvde Leo's Lekeland for første gang denne uken og hadde en positiv opplevelse. Stort og åpent lokale med god plass for store og små. Mange klatrestativ, sklier, piratskip, ballbinger etc. Leo's Lekeland er hovedsakelig for de minste, men jeg må si at jeg så mange voksne som også storkoste seg. Det finnes mange gode sitteplasser rundt om i lokalet, samt et stort område hvor mange kan spise mat og drikke som man kjøper over disk. Bra utvalg av mat og forfriskninger. Vi kjøpte hamburgermeny og baconburgermeny. Spesielt baconburger var overraskende god, den hadde masse bacon som var en fin bonus. Det er ikke tillatt å ta med egen mat og drikke, helt forståelig, dog det var mange gjester som ikke overholdt dette. Inngangsbilletter kan forhåndsbestilles på internett, da sparer man også noen kroner.nnDet som trekker ned min anmeldelse er:n- Prisene er litt stive. Vi betalte 283 kr for to voksne, en 2 åring og ett spedbarn gratis for 3 timer. For 1 Hamburgermeny og 2 Baconburgermenyer betalte vi 409 kr.n- Håndtakene på stellerommet og ene toalettet var helt løst og gjorde det umulig å bruke rommene.n- Det var ikke heis i lokalet og dermed ingen mulighet for de med barnevogn eller rullestol og komme opp i 2 etasje. Det er ikke veldig inkluderende.nnAlt i alt en god opplevelse og en aktivitet som kan anbefales videre.
Jeg har akkurat gått ut her fra med en veldig dårlig følelse. Jeg fant et barn helt alene gråting på lekestativ og når jeg har tatt han ned til de som jobber der ingen av de hjalp meg. Etter 15 minutter jeg har snakket med flere av de og barn gråt fortsatt hevet jeg stemme og bare i dette øyeblikk har de gjort noe.
Kanonbra lekeland, det eneste som trekker ned er den sinnsyke! prisen. 6-700,- for 2 lekende småbarn med følge av voksne og en baby på 3 mnd.
Et lekeland med mange sklier, klatrestativer, trampoliner og andre aktiviteter for barn i alder 3-10 år. Barnene er fornøyde hver gang, og de vil tilbake igjen og igjen. Det kan bli litt høyt støynivå på regnfylte dager hvor det blir mange besøkende, men hva annet kan man forvente av et sted som alle barn liker og hvor de får utfolde seg og ha det gøy?
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler