facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leos Lekeland

Leos Lekeland
Adresse: Grini Næringspark 8 , Bærum 1361, NO
Telefonnummer: 67 15 70 00
By: Bærum
Rute: Grini Næringspark 8
Postnummer: 1361


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-20:00
Søndag: 10:00-20:00


relaterte søk: leos lekeland priser, leos lekeland trondheim, leos lekeland bursdag, leos lekeland kristiansand, leos lekeland oslo, leos lekeland bærum, leos lekeland bergen, leos lekeland åsane
Anmeldelser
Veldig koselig og lekkende plass for barn. Voksen får også stolen med mulighet til å kose seg med kaffe eller drikk!
Fint lokale. Burde vert lov å ta med egen mat. Skulle vært bedre kaffeservering. Voksne burde ikke betale for inngang heller. Parkering koster også :
Mye folk i dag. Bra sted å slite energien til kidza
Har vært her flere ganger opp gjennom årene og har syntes det har vært bra. Nå derimot er inntrykket et annet. Det er dyrt, slitt, dårlig vedlikeholdt og skittent. Maten skulle ikke vært lov å servere! De som jobber der virker som de hater jobben sin og fremstår sure. Nesten ingen av luftkanonene fungerer, noen mangler deler og er farlige for barn. Nei, styr unna. Legg heller igjen penger på Rush som er vegg i vegg, eller på Eventyrfabrikken.
De har innført betalt parkering vha kamera. Dette er trist, stedet ligger dårlig til med tanke på offentlig transport og man er avhengig bil. Blir nok ikke fristet til å ta flere turer.
Vi var først inn på morningen. Ekstremt skittent og lite trivelig personale som ikke sa hei. Dyr parkering, og helt unødvendig å betalt for et låsbart skap. Alt i alt dårlig opplevelse og kan ikke anbefales
Et bra sted for aktiv og "utagerende" leking , løping, klatring og skliing. Rimelig rent og ryddig. Noe dyr mat og drikke, men ikke dyrere enn forventet.
God plass til store og småe. God parkeringen. Toalettene var ikke rene. Usunn mat 198 kr til et barn fra 2 år barn elsker å dra ditt. Et godt sted til å ha det gøy.
Stedet er ved første øyekast imponerende. Det ser rent ut, men er ikke det. Samt er det en del slitasje på mye av lekene og putene der inne. Maten på restauranten var god, når vi endelig fikk dem etter å ha forespurt. Og når vi endelig fikk den, var den kald. Måtte kjempe for å få ny-varm mat. Dvs at det tok i alt 40 minutter å få maten vår.. men god var den; takk og lov. Barna koste seg, men det var en dyr opplevelse. Og dyrere ble den etter å ha betalt parkering, på rundt 30 kr pr time.
Litt skuffet at nå må også voksne betale billetten... Utvalget av mat er rart for et sted hvor barn spiser mest. Ikke akkurat sunt. Men min lille trives masse. Og vi spiser før vi drar og etter vi kommer hjem. Automater med leker for 40 kr er litt cheap entertainment for barn. Helt unødvendig synes jeg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler