facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leos Lekeland- Lek og eventyrlig moro

Leos Lekeland- Lek og eventyrlig moro
Adresse: Ørnevegen 9, 9015 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 77612577
By: Tromsø
Rute: Ørnevegen 9
Postnummer: 9015



relaterte søk: Når åpner Leos Lekeland, Leos Lekeland tilbud, Leos Lekeland bilder, Leos Lekeland for de minste, Leos lekeland gruppe, Lekeland Trondheim, Lekeland Stavanger, Lekeland Bergen
Nærliggende lignende selskaper
Leo's Lekeland,Tromsø Leo's Lekeland,Tromsø 0 meter Stor glede for de minste som kunne springe fra seg, men dog flere apparat med luft ka...
Veita Veita 3 km Flott og kreativt innredning i kafeen. Her kan man sitte i et lite bibliotek eller fo...
Anmeldelser
Manglet såpe og papir på toalettet, som for øvrig ikke var særlig godt rengjort. Det samme gjelder for stoler, disse burde definitivt vært vasket.
Stort lekeland, hvor man må bestille billett på nett, og velge ankomsttid på travle dager. Ungene elsket det. Muligheter for å kjøpe mat her. Gode parkeringsmuligheter.
Jeg var på Leo's lekeland sammen med mitt barnebarn i dag. Et superflott sted å være for en spretten og sprek nesten 2 år gammel jente som tør det meste. Anbefales!
Stor glede for de minste som kunne springe fra seg, men dog flere apparat med luft kanon fungerte ikke, dette er et veldig slitt lekeland som er overpriset. Kafé car ikke reint, masse mat på gulvet og ikke ryddig, veldig skuffende Utrulig skitten på toalettet, sies det vaskes hver time dette var ikke tilfelle denne dagen 3 timer siden sist skjekk og vask Anbefaler heller TSE i byen, litt mindre aktiviteter for de minste og billigere
Greit lekeland men bærer preg av stor slitasje og manglende vedlikehold. Polstringene som er overalt for å skape myke overflater er sammenpresset og utslitt flere steder, 7 av 8 luftkanoner var ikke fungerende, flere av trehjulssyklene var ikke i stand men sto fremdeles ute på sykkelbanen, en av skliene var avstengt, revner og stor slitasje i flere av sittemøblene, ikke særlig bra renhold hverken i restaurant eller ellers, forvirrende prissystem som differensierer prisen etter tidspunkt på dagen. Dette var nok en bra plass når det var nytt men noen glemte å ta vare på plassen etterpå. Det er dessverre ikke godt nok når man må betale nesten kr. 600 for to barn og to voksne. Til sammenligning er Leos Lekeland f.eks. i Luleå av en helt annen klasse og virker å være profesjonelt drevet.
Helt idiotisk at de ikke tar imot kontanter, er dette helt lovlig?
En fin plass til å utfordre seg, både for små og store. Likte oss veldig godt der! Ett lite minus var de største ungene som ikke respekterte de som var mindre, en del bølling, "meg først"-tendenser og 'hopping' over unger. Rett og slett høyere energinivå.. Glad for at ingen skadet seg!
Her har de spart på alt. Ingen gass i ballkanonene. Ikke noe såpe på toalettet. Ingen ansatte i kiosken/billettluka. Ingen reparasjon av ødelagte lekeapparater.
Uprofesjonelt personale, dårlig renhold på både spiseområder, kjøkken og bad. En kompisgjeng på kjøkkenet som ikke bryr seg om kundene men heller om telefoner og å småspise mest mulig selv. Føltes ubehagelig ut å være der selv om barna har det gøy i sin ignoranse.
Når man betaler over 500 nesten 600 kr for 2 voksne og 2 barn, også har dem ikke noe mat dem kan servere utenom burger uten salat og uten meny er kjempe dårlig, er ikke første gang vi har opplevd dette.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler