facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lerkendal Stadion

Lerkendal Stadion
Adresse: Klæbuveien 125 , Trondheim 7031, NO
Telefonnummer: 73 97 91 61
By: Trondheim
Rute: Klæbuveien 125
Postnummer: 7031



relaterte søk: lerkendal stadion kart, lerkendal stadion billetter, lerkendal stadion kapasitet, lerkendal stadion størrelse, lerkendal stadion utbygging, lerkendal stadion kommende aktiviteter, lerkendal stadion vip, lerkendal stadion parkering
Anmeldelser
Lett den flotteste stadionen i hele Norge, med den desidert beste stemningen når det er storkamp og mye står på spill! Vi benytter oss ofte av lokalene på kamp, men også til arrangement i de ulike losjene. Vil absolutt anbefale denne arenaen!
Grei supporterbutikk, men jeg kan ikke forstå hvorfor klær og nips med litt trykk på kan være så dyrt. Hyggelig betjening ryddig butikk med alt du kan tenke deg av supporter utstyr. Enkel parkering med SMS betaling.
Øver øst er stedet å være på. Stort sett god stemning.
God stemning, men hvorfor får jeg ikke panten når jeg kjøper brus til 36 kr?
Det er der Rosenborg BK spiller sine hjemmekamper. Fotballbutikk og Scandic Hotel i umiddelbar nærhet.Finnes også studentboliger der, rett over gata , og Bunnprisbutikk, restaurant og frisør lengre opp. Kort vei til bussholdeplasser både ned til nyen, og videre til andre bydeler i byen.
Alltid innom supporterbutikken når jeg er i Trondheim.
Makeløs, intim og imponerende idrettsarena med uforlignelige supportere på Store Øst.
Norges beste stadion. Hvor trollene spiller. Fast på øvre øst
Alt for høyt rekkverk forran første rad. Kunne også hatt et enkelt lekastativ utenfor for barnefamilier som ønsker å kose seg før fotballkamp.
Super arena med et supert lag!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler