facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LERVIK arkitekter as

Historie

Arkitekture & Landskapsarkitektur kontor



"LERVIK arkitekter tilbyr arkitekttjenester i alle størrelser, ingen prosjekt er for små og ingen for store. Har du et prosjekt du trenger hjelp til å gjennomføre, så tar vi gjerne en uformell prat og gir et pristilbud på ditt prosjekt.Vi mener det er viktig å ha en god dialog med våre kunder slik at vi sammen kan skape god funksjonell arkitektur. Samtidig er vi opptatt av å tilføre et estetisk uttrykk og utnytte kvalitetene som finnes på tomta.​LERVIK arkitekter holder til på Valderøy, utenfor Ålesund. Vi tar på oss oppdrag i området, men har også prosjekter andre steder i Norge."
Adresse: Losvegen 5, 6050 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70189510
By: Ålesund
Rute: Losvegen 5
Postnummer: 6050


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LERVIK arkitekter as.

ålesund bygningsarkitekt

åpningstider, plassering. Losvegen 5 kart bykart, satellitt visning. LERVIK arkitekter as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LERVIK arkitekter as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LERVIK arkitekter as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Iroko Arkitekter As Iroko Arkitekter As 3 km Arkitekt
Olset AS Olset AS 12 km Olset AS er et allsidig firma som tilbyr et vidt spekter av tjenester innen idé, plan...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler