facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ålesund Havfiskesenter

Ålesund Havfiskesenter

Info

Vi tilbyr flotte og koslige lokaler med flott utsikt over Ålesund by.Lokalet er egnet til fest,slutta lag, sammenkomster,møter og lignende,samt fisketurer.

Historie

- Plass til 70 personer
- Minimum utleiepris 4000
- Leie med mat, rydding og vask, 350 pr pers. (fish&chips)
- Leie av båt/fisketur, 900 pr time. Over 7 pers, 150 pr time. Plass til 11 pers. Garanterer fisk, om ikke så tar vi ikke betalt.
- Vi holder fiskeutstyr, varmedresser etc.
- 15 min til nærmeste fiskeplasser

Adresse: Fergeveien 34, 6006 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 91305443
By: Ålesund
Rute: Fergeveien 34
Postnummer: 6006



relaterte søk: fisketur ålesund, fiske ålesund, klubbhus ålesund, låvebryllup ålesund, havfiskesenteret, bypatrioten ålesund, lokaler til leie ålesund, utleie ålesund
Anmeldelser
Glimrende sted å få oppleve, med eksemplarisk servering av ny fisket krabbe, kokt og fremdeles varm Skikkelig trivelig folk, to brødre, som driver stedet, som ved siden av svært god servering, tar turister ut for å ekte gode fiske opplevelser året rundt!!
God beliggenhet og god service
Koselig og med plass til mange
Oversatt av Google Var ute med Claus på en deilig tur 12. mai. Claus bød på god atmosfære hele turen og vår gruppe på 4 gutter hadde en herlig 4 timers tur. Fisket var så som så, men været var strålende. Anbefalt! Original Var ute med Claus på en härlig tur 12 maj. Claus bjöd på God stämning hela turen och vår grupp på 4 gubbar hade en härlig 4 timmarstur. Fisket var sådär men vädret strålande. Rekommenderas!
Oversatt av Google Elsket det Original Loved it
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ålesund Havfiskesenter med offentlig transport


Hessaskaret nord 100 meter
1
Hessaskaret syd 200 meter
1
Hessa skole 330 meter
1
21
Hessatun 340 meter
1
21
Hessatun 350 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ålesund Havfiskesenter. Fergeveien 34 kart bykart, satellitt visning. Ålesund Havfiskesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ålesund Havfiskesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ålesund Havfiskesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler