facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ålesund Ju Jitsu klubb

Ålesund Ju Jitsu klubb

Info

Lær effektivt selvforsvar samtidig som du kommer i form. Passer alle, trente eller utrente - barn og voksne.

Historie

Åpningstider:
Hver mandag og onsdag. Barn nye fra kl. 18.00 - 19.00. Barn viderekomne 19.00 - 20.00 Voksne fra kl. 20.00 - 21.15

Ålesund Ju Jitsu Klubb har eksistert siden 1985, og har siden da vært en del av idrettstilbudet i kommunen. Vi er organisert i Ju Jitsu seksjonen i Norges kamsportforbund, som er en del av Norges Idretts Forbund. Vi trener stilarten «Ju Jitsu Norge», som er den dominerende Ju Jitsu stilen i Norge. Gjennom «Ju Jitsu Norge»-samarbeidet er vi tilknyttet World Kobudo Federation.

Ju Jitsu er et “rent” selvforsvarssystem som har sitt opphav fra Japan så langt tilbake som 2000 år. Det er per i dag utviklet til å passe vårt samfunn. Systemet inneholder blant annet teknikker med slag, spark, fellinger, frigjøringer, kontrollgrep og bakkeforsvar. Dette satt i kombinasjon gjør den til en effektiv selvforsvarsmetode, som blant annet politiet og militæret har elementer fra grunnet sin effektivitet og fleksibilitet.

Ju Jitsu passer for begge kjønn, og i alderen fra 8 til 60 år. Ju Jitsu er en allsidig, trygg og morsom måte å komme i form på, samtidig som du lærer deg selvforsvar. Det trengs ingen forkunnskaper for å begynne å trene Ju Jitsu, treningen er lett å følge, og du trener etter din egen intensitet og ditt eget “tempo”. Klubben har også et godt utvalg i treningsrelatert utstyr, som pads, mits, sekker, mm.

Mer enn noe annet dreier ju jitsu seg om treningsglede, kontroll, selvrespekt og disiplin. Med den store variasjonen i treningen, egner Ju Jitsu seg svært godt for barn og unge. Mange foresatte forteller om økt konsentrasjon, og evne til å sette grenser. Du som foreldre skal føle at barnet ditt har det trygt hos oss, så derfor er treningene lagt opp slik at farlige og uegna elementer er tatt bort, vi har også til enhver tid en voksen til stede under treningen. Men det er ingen ting i veien for at foreldrene kan være til stede under hele treningsøkten om de ønsker det.

Høres dette spennende ut? Kunne du tenke deg å trene sammen med oss? Da står du fritt og uforpliktende til å bli med på de 4 første treningstimene gratis. Ta med deg vanlig treningstøy, gjerne noe vann, og still barbent på treningen.

Klubben disponerer over 200 m2 med treningmatter, fine garderobeforhold og dusj.

For mer infornasjoon kan du besøke klubbens hjemmeside.
www.aajjk.no

Velkommen!

Adresse: Yrkesskoleveien 20, 6011 Aalesund, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: -
By: Aalesund
Rute: Yrkesskoleveien 20
Postnummer: 6011


åpningstider

Mandag: 18:00 - 21:15


relaterte søk: kickboxing ålesund, boksing ålesund, mma ålesund, brazilian jiu jitsu ålesund
Anmeldelser
God klubb med ett svært godt miljø og en positiv holdning. Anbefales for alle aldre og kjønn.
Flinke instruktører, masse spennende teknikker, og ikke minst god trening både med tanke på kondisjon, fleksibilitet og styrke. Treningstilbudet er delt opp i tre forskjellige kull barn, ung og voksen, med treningstider mandager og onsdager.
Jeg lærte mye nye teknikker! Veldig bra cardio trening med bra instruktører!
Kjempehyggelig klubb.
kjempe flott klubb for Voksne og barne. Nybegynnerkurs hver Vår og høst
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler