facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ålesund Taxi - LokalTaxi

Ålesund Taxi - LokalTaxi
Adresse: Lerstadvegen 312, 6014 Ålesund, Norge
Telefonnummer: 70 10 30 00
Stat: Møre og Romsdal
Distrikt: Ålesund
By: Ålesund
Rute: Lerstadvegen
Husnummer: 312
Postnummer: 6014


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: 00:00–23:59
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Bestiller taxi til tid. Møter ikke opp til avtalt tid. må muligens betale for ny flybilett10k+ mest useriøse dårlige taxi selskap man he vært ute for. Få det vekk.
Møtte ikke til forhåndsbestilt tidspunkt, så vidt eg fikk med bagasjen på flyet.nOg når eg ringte var det ei sur og uhøflig dame som aldri har hørt om kundebehandling
Møtte ikke opp til forhåndsbestilt taxitur.nMista nesten flyet og måtte stresse igjennom sikkerhetskontrollen og rett til gate.
Jeg bruker som oftest å kjøre med Lokal taxi, da jeg har hatt en del dårlige erfaringer med de andre. Jeg synes det er topp service og proffe sjåfører. Skal jeg trekke ned noe er det av og til noen som bruker for mye parfyme og wunderbaum i bilen. Noen ganger er det også røyklukt i bilene.
Verste taxiselskapet som finnes. Kan purre om og om igjen i over en time på en mandagskveld, og taxien er alltid 'rett rundt hjørnet'. Elendig service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler