facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Leve Hytter As

Info

Vi bygger videre på norske byggetradisjoner, samtidig som vi vil tilføre noe nytt. Leve Hytter bygger hytter til mennesker som verdsetter skikkelig kvalitet og god arkitektur, til de som kjenner forskjellen.



"Bak Leve Hytter står noen av landets mest erfarne hyttebyggere. Filosofien vår er at kvalitet varer lengst og gir størst glede. Å levere hytter som bare konkurrerer på pris er ikke gøy. Men pris skal heller ikke være en grunn til å velge oss bort. Så får vi heller jobbe litt hardere og smartere, sammen med våre dyktige håndverkere og lokale leverandører."
Adresse: Granrudveien 6, 2636 Øyer Øyer
Telefonnummer: 476 70 400
By: Øyer
Rute: Granrudveien 6
Postnummer: 2636 Øyer


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Leve Leiligheter, Leve Montasje, Tinde Hytter
Nærliggende lignende selskaper
Hafjell Bilservice AS Hafjell Bilservice AS 296 meter Raske med svar på tilbud.
Skibua Skibua 801 meter Fantastisk service, god kommunikasjon, topp utstyr . Gode kvalitetsprodukter, overleg...
Janita's Systue Janita's Systue 2 km Jeg syr din bunad/festdrakt etter dine mål og til en konkurransedyktig pris.
Cattaneo Kran Cattaneo Kran 3 km Cattaneo Kran AS driver med salg og utleie av selvreisende byggekraner. Send førespør...
Tverrberget Tverrberget 6 km Utkikkspost
Høistad gård Høistad gård 6 km Høistad gård ligger 560 m.o.h. i Øyer kommune med flott utsikt over Gudbrandsdalen. P...
Anmeldelser
Vi er veldig fornøyd med en oversiktlig og ryddig prosess med Leve Hytter så langt. Fra første møte med vår Hyttekonsulent May Torill, oppfølging og planlegging med Hilde, samt god kontakt med byggeleder Jan Harald. Alle har vært så løsningsorienterte når vi har kommet med forslag og ønsker om endringer. Tidsplan blir fulgt effektivt, og betalingsplanen gir god forutsigbarhet. Vi gleder oss masse til hytta snart står ferdig!
Vi bygget Leve-hytte vinteren 2022/23, og fikk den levert før avtalt tid, så vi kunne bruke den i påsken. Meget godt fornøyd med planlegging, gjennomføring og overlevering. Veldig god oppfølging. Rask respons på våre henvendelser, også etter overtakelse. Meget god kvalitet levert på tid. Virkelig en hytteleverandør til å stole på!
Vi har hatt Leve hytta vår i to år nå og er utrolig fornøyd. Vi fikk god hjelp i prosessen med valg av modell og romløsning!. Jeg gleder meg veldig over de gode løsningene og det flotte håndverket som er gjort. De store vinduene rammer inn naturen på en flott måte
Vi har hatt litt problemer med enkelte av Leves underentreprenører, men Leve skal ha for at de fikk ordnet opp etterhvert som vi meldte det inn. I det store og hele er vi super fornøyd med sluttresultatet for vår Leve Hytte, og bruker den så ofte vi kan.
Vi er veldig fornøyde med alle prosessene med Leve Hytter fra innsalg, kontraktsinngåelse, bygging til overlevering. De leverte tom hytta før tiden! De er profesjonelle og løsningsorienterte. Vi valgte modell VY27. Bygger gjerne med Leve Hytter igjen.
Vi har oppfylt drømmen om hytte i nærheten av en golfbane. Hytta ligger på hyttefeltet Sydri på Stabbestad og er levert av Leve Hytter AS. Leve Hytter AS har levert topp service og kvalitet fra A til Å og vi er strålende fornøyd :-
Vi var ikke i mye tvil da vi skulle velge hyttemodell. Levehytter har et tøft og moderne preg med gode kvaliteter. Vi liker godt, og får mye skryt for de brede panelene som er både innvendig og utvendig på hytta. I tillegg er det store vindusflater fra tak til gulv slik at hytta oppleves luftig og lys. Dette syns vi også gir Levehytten et mer high-end preg. Vi er kjempefornøyd med hyttevalget og med den gode oppfølgingen vi fikk i prosess med Levehytter. Tusen takk for god hjelp!
Vi er superfornøyd med Leve Hytter! Både planlegging, forberedelser og utføring. Det er en moderne, kul - men samtidig tradisjonsrik hytte vi har fått og vi bare koser oss
Vi fikk ny Leve hytte i 2022 og er kjempefornøyd. Hytta har brede og flotte materialer, både utvendig, innvendig og ved listing, som gjør det litt eksklusivt. Smart innredet, og løsninger etter behov. Veldig bra isolert. Anbefales på det sterkeste!
Valget av Levehytte var enkelt, den passa til tomta og hele familien synes den moderne utformingen var fin. Vi er veldig godt fornøyde. Med flinke fagfolk i alle ledd gikk alt etter plan. Spesielt vil vi nevne Maja som hjalp oss i salgsprosessen med alle valgene vi mått ta og prosjektleder Eivind som sørga for at byggeprosessen gikk som smurt slik at vi kunne feire jul på fjellet med hele familien. Vi anbefaler Levehytter til alle som går med hytteplaner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler