facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ålgård Zoo & Hundesalong

Ålgård Zoo & Hundesalong

Info

Vi har komplett sortiment til kjæledyret ditt, med ekstra bredt sortiment til hund og katt. Parkering rett utenfor døren og dyr er velkommen inn.

Historie

Vi har komplett sortiment til kjæledyret ditt, med ekstra bredt sortiment til hund og katt. Parkering rett utenfor døren og dyr er velkommen inn.

Adresse: Sandnesveien 30, 4330 Ålgård
Telefonnummer: 4751615030
moc.oozdraaglaa@tsop
By: Ålgård
Rute: Sandnesveien 30
Postnummer: 4330


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: akvarieboden ålgård, dyrebutikk ålgård, ålgård zoo åpningstider
Anmeldelser
Absolutt beste dyrebutikk ever! Genuint engasjerte og kompetente ansatte og en service som er helt i toppsjiktet. Her har de lang erfaring med flere dyr, og tar seg god tid til veiledning og råd, på en oppriktig og troverdig tilnærming. Anbefaler alle å handle lokalt, kontra de store kjedene som dessverre kun blir mer og mer profitt orientert -kontra dyre orientert. Man kan og bestille i nettbutikk: Kan ikke få skrytt nok av alle de ansatte jeg har vært i kontakt med til nå. 6 av 5 stjerner, ingen tvil!:
Fin plass, lett å komme til, og kjempe hyggelig betjening
Dårlig kundeservice masse rotet i butikken dyrene ser ut som de ikke har det bra ser ikke ut som de bryr seg ser ikke ut som de holder velike på bur og sånn akvarium de har med fisk i ser heilt grusomt ut, der må de gjør en bedre jobb, anbefaler og gå til en aen butikk og handle.
Litt overfylt butikk som igjen gjorde at det var trangt å bevege seg gjennom butikken. Stort utvalg, men vanskelig å finne det man leter etter.
Alltid verd å kjøre 11 timer for å komme dit,får svar på alle spm du har,super butikk
Mye ting, litt rotete og dårlig priset. Ikke lett å få oversikt over hva ting koster. Men ellers bra utvalg.
Alltid hyggelig og handle der. De har godt utvalg fra krypdyr til hest. Du kan og klippe hunden din der.
Helt ok, men kunne vært litt mer serviceinnstilte
Stort utvalg til gode priser. Veldig god servise, men litt trange ganger.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ålgård Zoo & Hundesalong.

ålgård kjæledyrtjenester

åpningstider, plassering. Sandnesveien 30 kart bykart, satellitt visning. Ålgård Zoo & Hundesalong adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ålgård Zoo & Hundesalong. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ålgård Zoo & Hundesalong med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Akvarieboden Ålgård Akvarieboden Ålgård 338 meter Butikken er nok bra. Nettbutikken og svar man får fra kundeservice. Ufin å dårlig. St...
Hovslagerservice v/ Tjessem Equestrian As Hovslagerservice v/ Tjessem Equestrian As 1 km Frida Tjessem er under utdanning v/ Hedemarken Hestesenter, og har fullført 7 av 8 mo...
Nina's hundeturer Nina's hundeturer 2 km Har du lange dager på jobb, ikke mulighet for å gi hunden din den lange turen du skul...
Vodlen Gård Vodlen Gård 8 km Gårdsdrift med Ammeku og sau i Gjesdal kommune
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler