facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LHL Åsnes

LHL Åsnes

Info

Vi er et av LHLs mange lokallag, og vi ønsker å gi et godt og variert tilbud til hjerte- og lungesyke og deres pårørende i Åsnes Kommune.

Historie

LHL, Landsforeningen- for hjerte- og lungesyke, er en interesseorganisasjon for mennesker med hjerte- og lungesykdom og deres pårørende.

Organisasjonen ble stiftet i 1943, under navnet Tuberkuløses Hjelpeorganisasjon. Siden den gang har politisk arbeid vært et viktig område i organisasjonens virksomhet. Ved siden av dette har LHL opparbeidet en betydelig kompetanse på områdene helse, fysisk aktivitet, kosthold og ernæring. Vi er også en stor leverandør av helsetjenester gjennom våre sykehus og rehabiliteringssentre.

Det lokale arbeidet er grunnstammen i LHLs virksomhet. Lokallaget drives av frivillige, og vi vil gjerne ha flere med oss.Ta kontakt om du har spørsmål eller vil vite mer om hva vi driver med. Eller ta en tur innom oss i Kaffegata 35!!

Alle som støtter LHL kan bli medlem, og lokallagets aktiviteter er åpne for alle interesserte - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap.

Adresse: Kaffegata 35-37, 2270 Flisa, 2270 Åsnes
Telefonnummer: 62952643 91199148
By: Åsnes
Rute: Kaffegata 35-37, 2270 Flisa
Postnummer: 2270



relaterte søk: lhl rogaland, lhl vestfold, lhl no, lhl medlem, lhl østfold, lhl hjelp, lhl oslo, lhl støttefond
Nærliggende lignende selskaper
Solør naprapati Solør naprapati 44 meter Naprapatklinikk på Flisa, vi benytter oss av manuelle teknikker for muskel og skjelet...
FLISA SPA FLISA SPA 146 meter Helt fantastisk ! De er flinke og hyggelige ! I grunnen hyggelige priser også .
Flisa Allianseidrettslag Flisa Allianseidrettslag 250 meter Koselig sted å komme til
Roede-kursleder Anita Utgaard Løvbæk Roede-kursleder Anita Utgaard Løvbæk 255 meter Roede-metoden for deg som liker matglede, mosjon og livsstil. Ned i vekt på en sunn m...
Flissundet vel Flissundet vel 1 km Flissundet Velforening 01.05.2005. Org.nr. 989679430 Flissundvegen 31 2270 Flisa.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler