facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Licentia Forlag

Info

Licentia Forlag er et norsk forlag som gir ut bøker i alle sjangre og hvor forfatteren står som ansvarlig redaktør.Vi gjør bokdrømmer til virkelighet.

Historie

Licentia Forlag er et norsk forlag med hovedkontor i Bodø som utgir bøker etter trykk på forespørsel-konseptet (print on demand). Licentia Forlag startet opp i 2007, da som et DA eid av Diana Johnsen. I 2015 ble forlaget opprettet som AS og eies nå av Tonje Fredriksen og Veronica Christiansen.

Licentia oversatt fra latinsk betyr «frihet» og «tillatelse». Licentia poetica oversatt fra latinsk betyr dikterisk frihet, dvs. dikterens frihet til å dikte om på virkeligheten, sette seg ut over formelle krav og lignende til fordel for de kunstneriske.

«Desktop Publishing-forlagene» gir forfatterne mulighet til å bruke sin kunstneriske frihet til å skrive slik de vil og få tillatelse til å gi ut sine verk.

Adresse: Sjøgata 37, 2. etg., 8006 Bodø, Norway
Telefonnummer: 75512200
By: Bodø
Rute: Sjøgata 37, 2. etg.
Postnummer: 8006


Nærliggende lignende selskaper
PBL PBL 800 meter PBL (Private Barnehagers Landsforbund) er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon f...
Hurtigruteboken - The Coastal Steamer Book Hurtigruteboken - The Coastal Steamer Book 26 km This site promotes Berit Lilands acclaimed book describing all the small and large in...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler