facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lierbyen Kiropraktorsenter

Lierbyen Kiropraktorsenter

Info

Velkommen til behandling under trygge omgivelser.

Historie

Lierbyen kiropraktorsenter drives av Kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen. Fredrik er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England og har de siste 3 årene jobbet ved Kiropraktorsenteret i Volda. I tillegg til rygg, nakke, hodepine og svimmelhet som de fleste oppsøker kiropraktor for, har Fredrik også mye kompetanse innen ekstremitetsbehandling. Dette vil si skuldre, albuer, håndledd, knær og ankler. Fredrik kommer fra et tverrfaglig behandlingsmiljø og er ikke redd for å bruke de andre helseaktørene i Lierbyen for å sikre at du får best mulig hjelp. Han er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening.



"Velkommen til Styrk helse - Lierbyen kiropraktorsenter. En klinikk der høy kompetanse og tverrfaglig samarbeid står i fokus. Hos oss skal du føle deg trygg på at din helse står i fokus.Internt i klinikken samarbeider kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og muskelterapeut om din helse. I tillegg til dette etterstreber vi et tett samarbeid med rundt liggende helsepersonell.Velkommen til oss."
Adresse: Bakerikvartalet Hegsbroveien 60 , Lier 3400, NO
Telefonnummer: 471 65 476
on.retnesrotkarporikneybreil@tsop
By: Lier
Rute: Bakerikvartalet
Husnummer: Hegsbroveien 60
Postnummer: 3400


åpningstider

Mandag: 08:00-13:00
Mandag: 15:00-19:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-13:00
Torsdag: 15:00-19:00
Fredag: 08:00-16:00

Anmeldelser
Jeg har gått til Fredrik for rygg - og nakkeplager i mange år nå. Jeg har tidligere prøvd forskjellige kiropraktorer og andre type behandlinger, men det er Fredrik som kan dette! Han er en veldig hyggelig og kunnskapsrik behandler som jeg føler meg velkommen til. Han holder ikke på deg for å tjene mest mulig penger, men sier heller at nå kan vi vente en stund og se hvordan det går. Jeg har i allefall funnet min kiropraktor og jeg anbefaler ham på det sterkeste!
Kjempeflinke folk som tar deg seriøst, følger deg opp
Fredrik er en kiropraktor i verdensklasse! Anbefales på det varmeste. Tar seg god tid, jobber tverrfaglig og er genuint interessert i å finne de beste løsningene.
Silja er kunnskapsrik og ser helhet og nyanser i problemstillinger. Opplever at både mor og barn får hjelp her av en omsorgsfull og yrkesstolt kiropraktor. Anbefales på det varmeste.
Over all forventning så langt. Har gått til litt forskjellige kiropraktorer med mine nakkeplager noen år, men Fredrik i lierbyen stiller i en klasse over resten. han oppfører seg og forklarer som helsepersonell, ikke som en alternativ behandler. Allerede første time utredet han nøye, og ble jeg henvist til røntgen for at han kunne bekrefte sin diagnose. Det er første gang jeg har blitt sendt til røntgenav kiropraktor. Vi så sammen på bildene og han forklarte for meg, og viste meg epikrisen fra røntgenlegen, som sa det samme som han antok ved første besøk. Det er heller ikke noe press om å komme tilbake hele tiden, noe jeg har opplevd hos andre. Jeg har fått beskjed om å komme tilbake når jeg føler selv at det er hensiktsmessig, og han kan gi anbefalinger. Over all forventning.
Flott behandling av kiropraktor Erik Bratli. En veldig dyktig kiropraktor som jobber helhetlig for at en skal bli bra.
Kjempefornøyd! Følte meg sett og hørt ift min problematikk, Silja er meget dyktig og jeg føler meg i trygge hender :
Fredrik er meget kunnskapsrik og dyktig. Takket være han har jeg sluppet å være borte fra jobb. Anbefales på det sterkeste!!!
Anbefaler dette stedet på det sterkeste. Gir god behandling og veiledning.
Her jobber det magikere. En liten runde med juling, så var kroppen så å si bra igjen. Tusen takk til Kine Bakken. Anbefales på det varmeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lierbyen Kiropraktorsenter.

Lier ıdrettsmedisin

åpningstider, plassering. Bakerikvartalet lier kiropraktorer kart bykart, satellitt visning. Hegsbroveien 60 hvordan komme seg rundt. Lierbyen Kiropraktorsenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lierbyen Kiropraktorsenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lierbyen Kiropraktorsenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler