facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lifjell-Lam

Lifjell-Lam

Info

Lam som beiter rundt og på Lifjell, som bidrar til å pleie kulturlandskapet. Samtidig være et tilskudd til lokal matproduksjon.

Adresse: Eskemyrveien 19C, 4310 Hommersåk
Telefonnummer: 98664294
By: Hommersåk
Rute: Eskemyrveien 19C
Postnummer: 4310


Anmeldelser
I dag gikk turen opp til Lifjell. Flott tur, gode sko er ett must, mange steiner å klatre i. Ved Lifjell mast er utsikten helt utrolig
Bra utsikt. Hadde klart meg uten masten og bråkete flyradar. Kjekk tur.
Fantastisk utsikt over store deler av byen. Været var bra sol og lite vind. Det er bratt opp til masta men turen går på grusvei fra parkeringsplassen ca 1,6 km.
Utrolig flott utsikt. Her kan man enten få lang tur som går fra Dale eller kjøre via Hommersåk og gå fra parkeringen på Li. Her anbefales ikke stor bil fra Li flott tur på grusvei. Går en fra Dale er det flotte skogstier å gå på.
Lett tilkomst fra Li. Passe stor parkeringsplass og ikke så lang tur på grusvei. Passer godt for familier og eldre, eller for de som ikke er i så god form.
Vi gikk opp fra Hommersåksiden. Det var god parkering, gode stier og mange flotte utkikkssteder. Helt klart en tur vi vil ta igjen!
Vakkert turen opp er utfordrende men gøy både får voksene og barn
Fin tur opp og nydelig utsikt
Flott turmål, med god utsikt. Flere mulige veier opp. Parkering i bunn av grusveien.
Veldig bra tur-destinasjon med fantastisk utsikt! Her ser man langt sørover mot Kverneland/Bryne og langt nordover mot Tau/Rennesøy. Og du har herfra beste utsikt over Stavanger! Anbefales som en enkel gåtur. Turen opp tar ca 30-40min i rolig tempo fra parkeringsplassen. Går du fort kan du klare det på 20min. Det er grusvei hele veien opp og det er mulig å gå med barnevogn. Men er litt bratt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler