facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillavendel

Lillavendel

Info

En litt annerledes gårdsbutikk. Kortreiste produkter både mat og brukskunst og hudpleieprodukter. Gode lukter og gode smaker

Historie

Lillavendel - litt lilla, mye Lavendel.

Da har du en liten gårdsbutikk i Helgeroa med egen produksjon av hudpleieprodukter fra naturlige råvarer. Trygge og gode ingredienser er en forutsetning for produktene vi lager. Målet og ønsket vårt for alt vi gjør, er å finne fram til gode kombinasjoner av oljer og ingredienser som hjelper huden.

Kvalitet er viktigere enn alt annet. Derfor bruker vi lang tid på å finne gode og trygge råvarer som også handler om bærekraftighet for dem som produserer andre steder i verden.

Nyskjerrighet gjør også at vi gjerne prøver oss litt fram sammen med deg hvis du har spesielle ønsker eller behov. Vi lærer noe hele tiden, og kunnskap er viktig for å kunne sette sammen et godt og naturlig produkt. Vi er også opptatt av kortreist mat og dermed også kortreiste egne produkter.

Råstoffer fra norsk natur - og gjerne fra gården i Helgeroa . Det har resultert i gulrotsåpe og ølsåpe fra lokalt bryggeri. Når ønsket om god kvalitet og kortreiste produkter passer sammen, er ingenting bedre!

Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker. Vi lover aldri resultater, men vi lover å prøve hardt!

Ta gjerne turen innom gården på sommerstid. . Da bugner det av kortreist mat fra egen gård og gårder i nærheten. I tillegg finnes flotte produkter fra kreative produsenter. Også det er selvfølgelig kortreist.
'Vær velkommen!

Produkter

Såper
Bodylotion
Ringblomstsalve
Ansiktskremer
Fast lotion
Badesalt
Saltskrubb
Hundesåpe
Potebalsam



"Lillavendel er en handhandel og kafe. Vi har også alpakkaer. Her kan man handle lokale grønnsaker, gode matvarer, Lillavendels egne såper, lys og duftoljer. I tillegg kan man sitte ute eller inne og kose seg med en kaffe, litt lunch eller gode bakevarer. Velkommen til god atmosfære og koselig betjening!"
Adresse: Helgeroveien 1104, 3295 Helgeroa
Telefonnummer: 976 31 676
moc.liamg@4102lednevallil
By: Helgeroa
Rute: Helgeroveien 1104
Postnummer: 3295


åpningstider

Mandag: 11:00 - 17:00
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 17:00
Fredag: 11:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 17:00
Søndag: 12:00 - 17:00


relaterte søk: Lillavendel afternoon tea, Lilavendel, Nevlunghavn
Anmeldelser
Kjempekoselig kafé, flotte ting til hagen, nydelig is, koselig atmosfære, hyggelige ansatte. Vi kommer tilbake neste år Og ikke minst nydelige alpakkaer
Fantastisk god blomkålsuppe. Meget hyggelig betjening. Og en utrolig koselig atmosfære. Kan anbefales en tur innom.
Topp service og nydelig mat. Hyggelig å hilse på alpakkaene også kan anbefale Afternoon tea
Sjarmerende og stilig sted. Sitteplasser ute i en koselig hage, eller inne med store vinduer og koselige gamle møbler. Rask servering etter at vi bestilte ved disken, og hyggelige og blide ansatte. Butikken har mye fint av interiør, ting til hagen, lys, og litt av hvert, samt grønnsaker og egg bl.a. Fikk lyst til å handle både det ene og det andre, men det får bli neste gang. Kommer tilbake!
Kjempekoselig sted. Nydelig mat. Og mange flotte produkter å få kjøpt. Morro med alpakkane som står ute
Flott sted dei har. Var stengt når vi var der. Men fin butikk og kaffe
Fantastisk sted med noe godt å bite i. Liker kombinasjonen landhandel og kafé.
Koselig plass for å ta en kaffe og kansje noe å sette tenna i
Nydelig liten butikk med litt rustikt interiør, kaffe og en liten matbit. Sjarmerende sted med hyggelig betjening som er verdt et besøk
Herlig atmosfære. Utrolig fine produkter. Særlig ansiktskrem, rens, bodylotion og håndsåpe.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lillavendel med offentlig transport


Karlsro 290 meter
1100
1101
1102
1106
1107
1110
1111
1303
1310
206
Strandebakken 480 meter
1303
1305
1306
1307
1308
1310
1311
1312
1315
208

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler