facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille Grensen Sko

Lille Grensen Sko
Adresse: Lille Grensen 3 , Oslo 0159, NO
By: Oslo
Rute: Lille Grensen 3
Postnummer: 0159



relaterte søk: Skobutikk Oslo sentrum, Grensen Sko Strømmen, Grensen sko CC Vest, Lille Grensen 3, Lille Vinkel Sko, Skobutikk Oslo Karl Johan, Grændsens Skotøimagazin, Lille Grensen Legesenter
Anmeldelser
Jeg kjøpte et par sko til 2200 kr, og betalte med Google pay, noe som ga en digital kvittering. Når jeg et par dager senere angret kjøpet så ville de ikke godta den digitale kvitteringen. Dette er ikke 1994. Det finnes ingen gode grunner til å ikke ta imot et par ubrukte sko med en digital kvittering, når det er så mange andre butikker som tillater dette.
Flott produkt, men er skuffet over ikke opplyst tilstrekkelig informasjon vedrørende kjøp etur i denne butikken. Her finnes det ingen mulighet for retur av kjøpesum t.o.m. daggen etter kjøpet ble gjort. Dårlig kundebehandling og kortsiktig politikk.
Super kundeservice, veldig fornøyd!
Byens beste skobutikk! Fantastisk utvalg av sko du ikke finner alle andre steder, og butikksjef Susann med sitt team er alltid fremoverlente og imøtekommende!
Elendig service! Kjøpte et par sko. Skoene ble skitne og jeg vasket de med spesielt shampoo til suede og fargen ble borte. Jeg kom til butikken for å melde produksjonsfeil, men daglig lederen sa at jeg behandlet skoene med feil vaskemiddel. Hun ville ikke snakke med meg en gang og ikke var hyggelig. Jeg måtte ta kontakt med produsenten selv for å få bekrefte at skoene må behandles som suede. Etter veldig lang diskusjon fikk jeg endelig å bruke min reklamasjonsrett. Butikken ikke anbefales. Daglig lederen aner ikke hva de selger og ikke vil hjelpe kunder etter kjøp i det hele tatt.
Verste servicen jeg noen gang har opplevd. Skinnet på skoen til 1999kr revnet etter kun 3 gangs bruk. I butikken forteller de at de må sende det til reklamasjon for så å gi meg enten tilgodelapp eller nye sko. Og dette skulle ta hele 2 uker. Sitter igjen uten vintersko, måtte kjøpe meg et par nye i mens.
Trist erfaring med en ubehagelig kundebehandler. Jeg kjøpte et par sko til NOK1099 og etter å ha prøvd de hjemme, fant jeg ut at de presset på siden. 2 dager etterpå kom jeg for tilbakelevering. Skobutikkenes "pengene tilbake" varierer fra 1-2 uker, så det ble en meget stor overraskelse når damen i Lille Grensen Sko meget skarpt sa at jeg må få tilgodelapp, og at det er min plikt å spørre om betingelser for retur. Jeg vil ikke anbefale Lille Grensen Sko til venner og familie.
1 stjerne for å kunne legge ut en anmeldelse! Elendig service!!!! En produksjonsfeil iflg butikken gjorde at en stift i sålen gikk gjennom skoen og inn i foten. Ingen god 17.mai opplevelse. men siden jeg ikke hadde kvittering ville de ikke bytte skoene!!! Heldigvis finnes det andre butikker med service!!!
Stedet jeg kjøper alle mine sko! Eksemplarisk service fra alle ansatte, også de få gangene mitt ærend gjelder reklamasjon. Mine beste anbefalinger!
Ikke ofte jeg gir en stjerne. Har vært her flere ganger og her er alt galt. Dårlige produkter, dårlig service og forferdelig personal. Styr unna denne butikken.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lille Grensen Sko med offentlig transport


Stortinget 100 meter
1
1E
2
3
4
5
Stortinget 110 meter
1
1E
2
3
4
5
Prof. Aschehougs plass 110 meter
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Tinghuset 140 meter
11N
19N
1N
2N
Tinghuset 150 meter
17
18
19

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lille Grensen Sko.

Oslo skobutikker

åpningstider, plassering. Lille Grensen 3 kart bykart, satellitt visning. Lille Grensen Sko adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lille Grensen Sko. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lille Grensen Sko med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Stress Stress 61 meter Brukte shoe cleaner som sto jeg kunne bruke og da ble skoene ødelagt falt av deler av...
Nilson Karl Johan Nilson Karl Johan 80 meter Så bra at du kan Komme til kaxen
Shoe Lounge Paleet Shoe Lounge Paleet 208 meter
986116699 986116699 249 meter "RG, yoga, turndrakt, turn, dans, dansesko, jazzsko, sneakers, ballett, salsa, tango,...
Aldo Torggata Aldo Torggata 344 meter
Josephine Atelier Josephine Atelier 350 meter Veldig flinke og veldig rimelig, topp service!
Shoebar Shoebar 358 meter Min samboer kjøpte noen sandaler og oppdaget noen feil på de rett etter kjøpet fem mi...
Stress Karl Johansgate Stress Karl Johansgate 384 meter Brukte shoe cleaner som sto jeg kunne bruke og da ble skoene ødelagt falt av deler av...
Trapes Sko Trapes Sko 427 meter
Brand House Brand House 436 meter
Bianco Karl Johan Bianco Karl Johan 449 meter Alltid hyggelig å handle hos dere! Kjempe god service og hyggelige ansatte
Din Sko Din Sko 592 meter Dårlig kvalitet og enda mer elendig service. Kjøpte et par Chelseaboots til datteren ...
Lille Vinkel Sko Lille Vinkel Sko 603 meter
Euro Sko Aker Brygge Euro Sko Aker Brygge 871 meter Dårlig service
Ramona Skosalon Ramona Skosalon 1 km Fantastisk herlig skobutikk med gode, fine sko og fantastisk hyggelig og kunnskapsrik...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler