facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille Herbern, Sjørestaurant og uteservering

Lille Herbern, Sjørestaurant og uteservering

Info

Oslos beste beliggenhet og uten mye tvil den mest sjarmerende fjordrestauranten på øyen Lille Herbern utenfor Bygdøy.

Historie

Lille Herbern er en sommer- og selskap restaurant som er sesongåpent fra 1 mai til 30 september.

Vi serverer mat laget med kjærlighet og omsorg fra de ferskeste og fresheste råvarene vi kommer over med hovedvekt på sjømat. I tillegg arbeider vi iherdig i løpet av vinteren for å finne de mest aktuelle og beste sommervinene.

Hjertelig velkommen!

Adresse: Herbernveien, båt fra brygge, 0286 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4722449700
By: Oslo
Rute: Herbernveien, båt fra brygge
Postnummer: 0286



relaterte søk: lille herbern bryllup, lille herbern utleie, lille herbern bilder, lille herbern bestille bord, lille herbern stengt, kveldssol as, hvem eier lille herbern, restaurant ved sjøen oslo
Anmeldelser
Dette er et av mine favoritt steder å være om sommeren Byr Oslo på en skikkelig fin solskinnsdag er det ingen andre steder man vil være! Ikke nødvendigvis fordi maten er verdens beste, men fordi plassen er så idyllisk plassert på en egen liten «øy». For å komme seg hit kan man ta 30 bussen ut til Bygdøy Ruter billett eller Bygdøy-båten som stopper ved Kon-Tiki museet 58kr for billett til voksen. Dersom man tar båten tar det ca. 8 minutter å gå til bryggen der man tar en liten snekke over til selve øyen. Dette tar ikke mer enn 30 sekunder, men man kommer seg ikke til restauranten uten båt. Denne koster 30kr, men er gratis dersom man har en reservasjon. Før man ankommer selve uteserveringen kommer man til et lite barområde. Her kan man nyte gode drinker, vin og snacks mens man venter på bord. Vi var en stor gjeng som hadde reservasjon og hadde forhåndsbestilt menyen. Denne bestod av skalldyrsfat Det falt absolutt i smak og det var mer enn nok mat. Eneste vi har å trekke fra denne gangen var at maten ikke kom samtidig, det vil si at vi manglet brød, aioli, blåskjell og pommes frites. Litt kjedelig, men det ordnet seg. Servitørene har kronisk mye å gjøre, så dersom man vil nyte tiden her er man nødt til å ankomme øyen med en dose tålmodighet. Alt i alt - skal du hit, så dra hit for opplevelsen og ikke fordi det er mat i verdensklassen. Da vil jeg garantere deg at du ikke blir skuffet
Mitt nye favorittsted ! Du kommer hit enkelt fra Bygdøy med en liten båt som slipper deg typ 10 meter over til Øyen og så går du til den vakre uteserveringen. Du kan ikke reservere bord, noe som er litt hyggelig i seg selv. Du får et bord med drikkeservering, der du venter til det er din tur til å få bord i restauranten.
Utrolig koselig sted med en herlig atmosfære. Deilig sjømat servert nærmest uti fjorden med båter og sjøliv rett på utsiden gjør dette til en nydelig og eksotisk ekskursjon i hovedstaden.
Lille Herbern er en perle på en liten øy rett utenfor Bygdøy. Omgivelsene kunne ikke vært bedre. All maten var god, spiste hamburger, biff, fiskesuppe, skagenrøre og dagens fisk sjømaten var eksepsjonelt god. Kelnerne var høflige og blide. Prisene var også fine. Litt trekk for at pommes fritesen som ble bestilt ble glemt og kom for sent, samme med brødet til rekene. Men alt i alt en veldig god opplevelse i nydelige omgivelser.
Et av mine favoritt steder en sommerdag i Oslo . Alt begynte så bra , bestillingen ble raskt tatt i mot , vinen og vannet kom raskt , men så satt vi der da og ventet og ventet og blodsukkeret begynte å bli lavt . Etter 70 minutter var tålmodigheten slutt . Rask prat med hovmesteren , nå ble det fart i sakene , skalldyrfatet var fantastisk , desserten og kaffen vi ble påspandert var himmelsk . AMANDA du gjorde en i utgangspunktet dårlig opplevelse til en herlig bursdagsfeiring for oss . Vi kommer igjen tuuuusen takk .
Herlig de fantastiske sted. Bare å komme seg ditt når sola skinner. Litt lang ventetid og noe små porsjoner må forventes. Øl utvalget bør revurderes. Her bør det tas inn noe med mer kvalitet.
Veldig trivelig plass med sjel, unik beliggenhet og bra mat. Tar litt tid med maten. Men når man først har tatt turen ut parker bilen rett før Kon-Tiki museet med veldig kort fergetur 50 meter så har man det sannsynligvis ikke travelt. Så det er helt uproblematisk. Og hvis man lurer på hva plankene på veggen indikerer så er det antall grunnstøtinger rundt Lille Herbern gjennom sesongen...
Ok mat, treig og dårlig service. Det meste på drikkemenyen kan ikke bestilles tomt sier personalet - kun kaffe og ikke te. En ekstra stjerne pga utsikten..triste greier. Anbefales kun pga utsikten.
Lekkert sted og område. God service og veldig god fiskesuppe. Husk å sette deg inn i reise vei, inklusive denne lille 'ferga' over til øya, for begge reiseveier. Sjekk buss og båt tider!
Flott utsikt og sted, men dessverre stod ikke mat og service i stil. Hadde bestilt grillmat til 12 mennesker, og det var både uinspirert og lite. Kjøttet var forkullet og tørt, fisken var tørr og smakløs, og blåskjellene var overkokt og tamme. Tilbehøret som var en tørr salat virket tilfeldig og sammenrasket. Servitørene virket kunnskapsløse og uinteresserte. Man forventer mer til den prisen og beliggenheten. Da vi skulle gå var det lang kø til den koselige "fergeturen", men likevel bestemte fergemannen seg for å holde seg til tidsplanen og ta 25 minutter pause. Det var et litt dårlig sisteinntrykk etter en kveld der forventningene allerede ikke var blitt møtt. Hadde hørt veldig mye positivt i forkant, så dette var dessverre en nedtur.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lille Herbern, Sjørestaurant og uteservering. Herbernveien, båt fra brygge kart bykart, satellitt visning. Lille Herbern, Sjørestaurant og uteservering adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lille Herbern, Sjørestaurant og uteservering. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lille Herbern, Sjørestaurant og uteservering med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler