facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille Kalvøy

Adresse: 6057 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 45079119
By: Ålesund
Postnummer: 6057



relaterte søk: Lille Kalvøya Kathrine, Kalvøya Sunnmøre, Lille Kalvøya Der ingen skulle tru, Garaløa
Anmeldelser
Flott plass om man vil legge til på en øy i Ellingsøyfjorden. Jeg var litt usikker på om alt var gjestebrygga. Gjestebrygga har gjestetoalett. Fin grillplass og lekeplass. Dette kan brukes om man betaler de 100 kroner det koster i gjestekai avgift. Påfugl og høns var i bur inntil lekeplassen.
Fantastisk plass, rett utenfor stuedøra!!! Hyggelig betjening, bare å gå opp på tunet, masse aktiviteter for barna , og alle rettigheter for voksne!
Beste plassen i Ålesund såklart!
Kjempefin plass, god mat og vertskap. Anbefales.
Kjempe flott plass, på en vakker øy. Veldig høflig og grei betjening. Man kan gå turer rundt øya og grill plass. Helt fantastisk plass:
Perfekt rolig idyllisk plass for store og små :
Veldig bra sted. Anbefales.
Fint område med gjestebrygge.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lille Kalvøy.

ålesund øy

åpningstider, plassering. Lille Kalvøy adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lille Kalvøy. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lille Kalvøy med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler