facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille Tøyen Kolonial

Lille Tøyen Kolonial

Info

Kolonial og café med fokus på bærekraft og økologi, og ikke minst god, norsk mat!

Historie

I de gamle dagers hagebyer fikk man kjøpt melk, brød, kjøtt, tørrvarrer, frukt og grønt fra omkringliggende gårder som produserte ren og god mat til flittige arbeidere og deres familier. I dag får man industriell mat fra hvem-vet-hvor til en pris som gjør at den norske småskalabonden utkonkurreres fra markedet.
Dette vil Lille Tøyen Kolonial gjøre noe med, så derfor vil vi tilby våre kunder norsk og bærekraftig mat, med et utvalg basert på sesong. Vi vil etterstrebe å tilby mat etter disse kriteriene:
* så kortreist som mulig
* så rent som mulig (biodynamiske og økologiske varer)
* den beste kvaliteten fremfor kvantitet
* representere småskalaprodusenter og tilby norske spesialvarer
Av produkter som ikke produseres i Norge vil vi benytte import fra leverandører som sikrer de miljø- og dyrevelferdshensyn vi etterstreber, samt at produktet skal være bra og smake godt!

I tillegg til kolonialen hvor vi vil ha det aller meste av hva du trenger i hverdagen, vil vi ha en liten café med plass til 15-20 gjester, som vil kunne nyte god kaffe fra de beste leverandørene i Oslo, og noe god hjemmebakst til.

Hilsen
Kaja og Christine

Adresse: Økernveien 45 , Oslo 0576, NO
Telefonnummer: 468 97 307
on.lainolokneyotellil@ieh
By: Oslo
Rute: Økernveien 45
Postnummer: 0576


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00

Nærliggende lignende selskaper
Coop Prix Coop Prix 736 meter
Kiwi Kiwi 751 meter
Rema 1000 Rema 1000 789 meter Velkommen til en hyggelig handel hos oss!
Sarrazac Sarrazac 913 meter Utmerket utvalg av varer du ellers må lete lenge etter. De har lagersalg nokså jevnli...
Kiwi Kiwi 952 meter
Bunnpris Dælenenggata Bunnpris Dælenenggata 966 meter Bitteliten Bunnpris med dårlig utvalg. Hadde det jeg så etter og får stort pluss for ...
Kiwi Kiwi 1 km Litt skralt i hyllene. Trodde det ville vært mer her, siden det ligger i sentrum.
Pak Matsenter Pak Matsenter 1 km En ansatt som går ut med en pose mat, til måker og råtter, som hun bare slepper i par...
Rosenhoff Dagligvarer Rosenhoff Dagligvarer 1 km Fyldig vareutvalg. Her finner du det meste av produkter du måtte trenge, og utvalget ...
Kiwi Kiwi 1 km
7 Days 7 Days 1 km Alltid bra service og hyggelige ansatte! Veldig greit utvalg av varer man ikke ellers...
Coop Extra Coop Extra 1 km
Deli De Luca Schous Plass Deli De Luca Schous Plass 1 km ble svindlet for 30 kr, kjøpte iste på kampanje spurte hvordan det kunne gå fra 3 for...
Norbygata Dagligvare Norbygata Dagligvare 1 km Veldig egnet Butikk for økonomisk desi- og halalmat. Personalet er for samarbeidsvil...
Anmeldelser
Fantastisk sted, glimrende kaffe og gode kaker og bakevarer. Gode salater og kulinaris is. Bredt utvalg av økologiske grønnsaker og frukt. Fancy pasta, sauser og sjokolade. Stort og fint inne og flott uteplass. Skjermet for all biltrafikk da det ligger inne tøyen kolonihages boligfelt. Håper og tror det kommer noe bra der hvor den gamle pizzaplassen var før. De selger og veldig god pizza..
Oppdaget dette flotte stedet på en søndagstur gjennom byen. Veldig god mat, bra med utvalg, og et deilig sted å slappe av med en kopp kaffe og en blings hvis du er litt sulten. Blings vegetar var kjempegod. Ferske råvarer og godt brød. Kommer helt sikkert tilbake.
God stemning, økologiske og lokale varer i et hyggelig nabolag.
Sjarmerende og koselig kolonial med café midt i blandt alle murhusene som er vel verdt et besøk. Enkel meny med greie priser:
Fin cafe, bra med sitteplasser. God is og bra service! Ok priser.
Veldig trivelig plass. Pizzaen var skikkelig god med utrolig tynn og sprø bunn!
Bra utvalg av alt mulig organisk - for de som liker sånt - deilig pizza i familievennlig atmosfære, koselig å sitte ute er det også!
Betalte 72kr for en toast bestående av to tynne skiver, litt ost og ett skinkestykke. Dette er usedvanlig dårlig valuta for pengene. Samtidig er det provoserende med tanke på hva slags «image» dere prøver å kjøre utad.
Hyggelig sted, spesielt når man kan sitte utenfor på godværsdager
God atmosfære, nabolagskafe og -butikk. Økologiske varer, deilig pizza og do vin
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler