facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille Thailand

Lille Thailand

Info

Koselig thai restaurant/bar, hvor du kan ta en prat med kamerater, tilbringe tid med familie eller arrangere selskapscateringer på 20-30 stykker.

Adresse: Elgesetergate 21 B , Trondheim 7030, NO
Telefonnummer: 414 06 428
moc.liamg@tnaruatserdnaliahtellil
By: Trondheim
Rute: Elgesetergate 21 B
Postnummer: 7030


åpningstider

Mandag: 12:00-23:00
Tirsdag: 12:00-23:00
Onsdag: 12:00-23:00
Torsdag: 12:00-23:00
Fredag: 12:00-23:00
Lørdag: 12:00-23:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: lille thailand trondheim, lille thailand elgeseter, lille thailand trondheim meny, lille thailand tvnorge, lille thailand levanger, lille thailand okkenhaug, lille thailand meny, thai elgeseter gate
Anmeldelser
God mat. Hurtig servering. Alt for mye mat på tallerken. Hverken jeg eller nabo bordet klarte å spise opp maten. Om de hadde redusert maten med 25% og prisen med 20% så hadde det vært vinn/vinn.
Beste maten jeg har spist pålenge utafor eget kjøkken..
Her hadde jeg et helt innafor måltid. Jeg bestilte pad thai med kylling. Egentlig ingen ting å klage på her, utenom at jeg skulle ønske det fulgte med litt tilbehør som knuste peanøtter og lime. Ellers ganske greit, denne plassen anbefales.
Maten er helt ok, men porsjonene er store og personalet er hyggelige. Personlig synes jeg alt smaker litt likt, og den er mye mer oljete enn hot, men når det må til er det et ganske greit alternativ.
Trangt og lite sted, alltid lang kø for take away. Anbefaler å bestille bord for her er det ofte mye folk i helgene Prisen er helt normal
Viktig med hyggelige spisesteder i nærområdet. Dette er et sånt sted. Under mitt opphold i Trondheim spiste jeg på Lille Thailand 2 ganger. Supergod mat og fin service.
Dessverre en stor skuffelse. Lokalet er lite, men greit. Ble møtt av en hyggelig betjening. Spurte om han kunne anbefale noe, han var usikker men anbefalte biff i noe saus greier. Bestemmer meg for den. Setter meg ved bordet og bordplaten er dekket med plastduk. Dessverre var duken skitten og klissete. Veldig rask servering av maten. Maten ser innbydende ut og lukter godt. Smaker på maten og finner grønsaker og sausen god. Kjøttet er seigt og ikke godt. Tenker at det er sikkert en bit og at resten er godt. Men dessverre, alle kjøttstykker er seige. Er veldig sulten så jeg spiser det meste og går for å betale. Betjeningen spør om maten var bra, noe jeg dessverre ikke kunne bekrefte. Forklarer at alt kjøttet var seigt. Betjeningen går til kjøkkenet, kommer tilbake, men sier ikke noe annet enn beklager. Så tar han imot betalingen. De var nok uheldig med kjøttet. Men alt i alt tilsier det at jeg ikke kan anbefale stedet. Dessverre, skulle ønske det var annerledes da jeg er veldig glad i Taimat.
Jeg har vært og spist på restauranten flere ganger. Alltid god mat og god service med hyggelige priser.
Bra mat. Koselig sted. Hyggelige folk. Skjenking
Veldig god mat og service, jeg, mannen og begge jentene3og5 hadde et flott måltid her. Noe lite salt men ellers supert
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lille Thailand.

Trondheim thai

åpningstider, plassering. Elgesetergate 21 B kart bykart, satellitt visning. Lille Thailand adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lille Thailand. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lille Thailand med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Benja Siam Benja Siam 1 km Fint lokale,stemningsfullt. Hyggelig betjening. Så til maten. Bestilte 2 retter for å...
Bangkok Cafe Bangkok Cafe 1 km Bestilt nudler med svinekjøtt men dama i kassa slo inn see food. Prisen er forferdeli...
Khao Thai Restaurant Khao Thai Restaurant 2 km Veldig god Thai-mat og hyggelig betjening
Byåsen Thaimat Byåsen Thaimat 4 km Blir aldri lei Regionens bedre asiatiske mat! Flotte råvarer, gode porsjoner, og smak...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler