facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lilleby As

Lilleby As

Info

Vi er et profesjonelt trepleiefirma som kan tilby tjenester innenfor trepleie, trefelling, stubbefresing, flishugging og rådgivning.

Historie

La en sertifisert arborist ta vare på trærne dine. Vi har den nødvendige kompetanse og erfaring for å gjøre det beste for ditt tre.
Trepleie kan være så mangt, men til grunn ligger forståelse og kunnskap om biologiske og fysiske aspekter ved trær, fra dypeste rot til ytterste knopp.
Trær reagerer forskjellig på beskjæring, viktigst for dem alle er muligheten for videre naturlig utvikling, sårhelelse og vekst også etter inngrep.

Trefelling:
Felling av trær er krevende og forutsetter spesiell kompetanse. Vi har den nødvendige kunnskap og erfaring for å kunne felle trær på en sikker og profesjonell måte uansett størrelse eller plassering. Vi bruker kun sikkerhetsgodkjent spesialutstyr utviklet for arbeid i trær og oppdaterer oss stadig faglig.
Arbeidet prioriteres og gjennomføres med hensyn til sikkerhet, kvalitet og effektivitet i den rekkefølgen.Med vår kompetanse, utstyr og teknikk er det ingen begrensninger for hva som kan felles, uansett hvor store/vanskelige trærne er.
Vi gjør jobben skadefritt.

Beskjæring:
Beskjæring er ikke bare tilfeldig kapping av grener. De mange treslagene reagerer ulikt og har forskjellige forutsetninger for å tåle inngrep. Felles for de alle er at det kreves kunnskap for å vite hva som er riktig for ditt tre. Beskjæring kan i mange tilfeller være en god løsning til å felle et tre. Ved riktig beskjæring kan man oppnå et slikt resultat at felling ikke lenger er nødvendig.Vi beskjærer alt fra små busker, hekker og frukttrær, til store monumentale trær.

Stubbfresing:
Vi kan frese fra 5-30cm dypt, avhengig av hva man skal bruke området til senere. Flisen som blir igjen, legges tilbake hvor stubben stod, eller vi kan ta det med for deg mot et tillegg i pris.
Det er mulig å plante der stubben var, eller fylle i jord for såing av gress. Flisen som blir igjen er et fullgodt alternativ til bark og kan brukes til å legge i blomsterbed, under hekker ol.
Vi har to stubbefresere av forskjellig størrelse, dvs at vi kommer til de aller fleste steder.

Flishugging:
Vi kan flise opp kvister ol etter felling/beskjæring av trær og busker. Kvistene males opp til småflis og er et fint alternativ til bark som topplag i blomsterbed, under hekker m.m. Kan også brukes til kompostering, eller vi kan kjøre det bort.

Opprydding:
Alt avfall som blir igjen etter arbeid kan om ønskelig ryddes og kjøres bort.

Adresse: Ilebrekkeveien 44, 3114 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 91886277
By: Tønsberg
Rute: Ilebrekkeveien 44
Postnummer: 3114



relaterte søk: lilleby as gjøvik, trepleiefirmaet lilleby, trefelling sandefjord, trefelling larvik
Nærliggende lignende selskaper
Antikk Hassum Antikk Hassum 936 meter "Kjøp og salg av brukte gjenstander.Gull & Sølv"
Bassehills Bassehills 1 km
Unneberg Bil Unneberg Bil 1 km Unneberg holder kurs i mange forskjellige ting i forbindelse med restaurering av bil ...
Vedsmurfene Vedsmurfene 1 km Produserer kun Norsk ved. lages i 1000 liter sekker. Blandingsved og bjørk
Solsikken-Barnehage Ba Solsikken-Barnehage Ba 1 km "Kanvas er, med sine 67 barnehager, Norges største barnehagestiftelse med ideell...
Stangekylling Stangekylling 1 km Pålegget smaker sååååå godt! Elsker det.
Slagen Katt og Smådyrpensjonat Slagen Katt og Smådyrpensjonat 2 km Irriterende å få buret tilbake med skade, og ingen innrømmer noe.
Energimedisin Energimedisin 2 km Energimedisin AS
Easylunch As Easylunch As 2 km gratis utplassering og drift av vareautomater og kaffe automater
Lises drill & dans Lises drill & dans 2 km Lises drill & dans holder til i Tønsberg, men leverer til hele landet!
Oscar Lilleby Oscar Lilleby 2 km Kontaktet Lilleby for å få et tilbud på diverse tjenester i hagen, og avtalte dato fo...
Barnas Plattform Kursleder Annichen Pettersen Barnas Plattform Kursleder Annichen Petterse... 2 km Barnas Plattform er et foreldrekurs som gir verktøy for god selvfølelse og selvtillit...
Strandman As Strandman As 3 km Flinke folk:-
Lofseik gård Lofseik gård 3 km potetene smakte ikke noe godt, fant en mark i et par av de, kommer ikke til å kjøpe m...
Karlsvik Gård Karlsvik Gård 3 km Fantastisk . Veldig god mat , trivelig betjening. Deilig atmosfære.
Anmeldelser
Kontaktet Lilleby for å få et tilbud på diverse tjenester i hagen, og avtalte dato for befaring. Ingen fra Lilleby dukket opp, og jeg fikk heller ingen info om at de blei forsinket eller at de ikke kunne komme. Hørte heller aldri noe i etterkant. Useriøst.
Proffe og ryddige folk, anbefales på det sterkeste
Hyggelige og profesjonelle folk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler