facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillehammer Dyreklinikk

Lillehammer Dyreklinikk

Info

Vi er en trivelig dyreklinikk, beliggende sentralt på Lillehammer .
Vi som jobber her er engasjerte, positive og ønsker det beste for våre kunder.

Historie

Lillehammer Dyreklinikk ble etablert på Lillehammer i første halvdel av 1980-tallet. Og er Lillehammers eldste dyreklinikk.
Vi holder til sentralt i Lillehammer, med lokaler rett ovenfor Gartner Andreassen nord i byen.
Vi har åpent alle hverdager, og har hvilende veterinær døgnvakt 24 timer/7 dager i uken, 365 dager i året.
Vi jobber for at alle våre to og firbeinte kunder skal få en kompetent behandling, og en positiv opplevelse når de er innom oss.

Vi tilbyr veterinærtjenester til alle dyreslag. Og kan ta oss av de aller fleste skader og sykdommer som skulle dukke opp.

Adresse: Fåberggata 157, 2615 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 61266750
on.kkinilkerydremmahellil@tsop
By: Lillehammer
Rute: Fåberggata 157
Postnummer: 2615


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: lillehammer dyreklinikk åpningstider, sentrum dyreklinikk lillehammer åpningstider, lillehammer dyreklinikk priser, dyrlegevakt lillehammer, sentrum dyreklinikk lillehammer, abc dyreklinikk lillehammer åpningstider, abc dyreklinikk lillehammer, sentrum dyreklinikk gausdal
Anmeldelser
Her blir du ivaretatt, både som 4-beint og 2-beint. Folkene som jobber her er profesjonelle, vennlige og dyrekjennere. Jeg har brukt klinikken i flere år med bikkjene mine og er kjempefornøyd!
Supert personale og helt utrolig god service! Sto klart med ett team på fredagskvelden da hunden vår var utsatt for en ulykke. Takk for god hjelp!
Hyggelig og tilgjengelig personale som er lett å forholde seg til. De er tydelig glade i dyr.
Kampanjene de kjører er helt geniale og de ligger under på pris i forhold til andre dyreklinikker - men har samme gode service og kompetanse.
Veldig hyggelige folk og kjærlig behandling av hunden vår.
Alle er hyggelige og tar i mot dyr og eier på en god måte.
Kjempe greie service innstilte ansatte med et fantastisk godt humør9. Hjelper deg så langt som det er mulig .
Svarer raskt på telefonen. Veldig behjelpelig både på telefonen, og ikke minst når vi kommer dit. En dyreklinikk du får tillitt til pga deres dyktighet og hjelpsomhet.
Veldig hyggelig personalet som jobber der, ble tatt godt i mot. Dyrlegen var flink med valpen min, og informerte om alt hun gjorde. Vi kommer til å bruke denne klinikken fremover.
Fantastisk! Veldig hyggelig betjening og ble så glad for å komme til en super katteekspert med Opus. Nå vet jeg at Opus får den hjelpen han trengerTusen takk! Mvh Ruth Olina Lødemel
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lillehammer Dyreklinikk.

Lillehammer veterinær

åpningstider, plassering. Fåberggata 157 kart bykart, satellitt visning. Lillehammer Dyreklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lillehammer Dyreklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lillehammer Dyreklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sentrum Dyreklinikk Lillehammer Sentrum Dyreklinikk Lillehammer 727 meter Alltid trivelig å komme hit! Flinke folk med fullt fokus på det beste for både dyr og...
ABC-Dyreklinikk Lillehammer A/S ABC-Dyreklinikk Lillehammer A/S 3 km På ferie tur kombinert med utstilling, fikk vår kjæreste Odin trøbbel med ett øye, og...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler