facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillehammer Turistsenter NAF Camping - Budget Hotel & Cabins

Lillehammer Turistsenter NAF Camping - Budget Hotel & Cabins
Uformelt feriested med rustikke hytter, koselige rom, båtutleie og utsikt over innsjøen.
Adresse: Sandheimsbakken 20, 2619 Lillehammer, Norge
Telefonnummer: 61 25 97 10
Stat: Innlandet
Distrikt: Lillehammer
By: Lillehammer
Rute: Sandheimsbakken
Husnummer: 20
Postnummer: 2619


åpningstider

mandag: 08:00–13:00
tirsdag: 08:00–13:00
onsdag: 08:00–13:00
torsdag: 08:00–13:00
fredag: 08:00–13:00, 18:00–20:00
lørdag: 08:00–13:00
søndag: 08:00–13:00

Anmeldelser
Etter en fantastisk oppgradering, hvor campingplassene har blitt oppmerket og nummererte, så har det endelig blitt orden - og brannkrav er ivaretatt. Dessverre så er det ikke samme standarden på renhold og klipping av gress lenger - og dette trekker ned. Dette ble tatt opp med betjeningen - men det var like ille en uke senere. Kunne blitt 5 stjerner - men dessverre blir det 3 av denne grunn, da det ikke er samsvar mellom pris og kvalitet.
Dette var berre helt konge branNydelig flotte rom og bad. Deilige senger. Nytt og flott på alle måter. Dette må dere alle berre oppleve. Håper alle tar turen innom dette stedet. Her får du alt du trenger. . En stor takk til dere som driver dette stedet. Dere har overgått alle forventninger på alle punkt. Her snakker vi lykke og luksus. . Kommer gjerne igjen
Svært mangelfullt utstyrt og vedlikehold . Hytta svarte ikke til forventningene i forhold til pris . Overkøya var ubrukelig , avstand til tak i hodeenden ca 30 cm. Utgangsdør og vinduer har vært klare for utbytting / vedlikehold i årevis .
Takk for en fin helg hos dere. Var der med bobil,kjempefint servicehus Kort vei og sykle til sentrum.Hadde en fint opphold på campingen, kommer helt sikkert tilbake.
Har vært her to ganger nå, en gang med motorsykkel og telt på sommeren, og med bobil nå på vinteren. Vil virkelig anbefale denne plassen, og jeg komme garantert tilbake! Fin og ryddig plass, nå på vinteren brøyter de bra, og ofte. Tok plassen rett utenfor bilen vår da vi flyttet unna stoler og bålpanne. Gode solforhold, og sommerstid er det også fint uteområde å være på Sanitæranlegget er nytt og fint, med både egne toalett, rom med vask, og noen med begge deler. Samt dusjrom som er veldig fine!nnTil slutt må det nevnes en veldig hyggelig betjening som stiller med et smil og behjelpelig tone om det skulle være noe!nHelt topp!! Veldig glad for at vi helt tilfeldig havnet her denne gangen også Neste gang blir det planlagt!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler