facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lilleputthammer

Lilleputthammer

Info

Opplev Lilleputthammer familiepark med høståpent hver helg fra 25.august til og med søndag 14.oktober. I uke 40 åpent alle dager.

Historie

Siste åpningsdag er søndag 8.oktober.



"Lilleputthammer er stengt for sesongen. Vi takker for besøket og åpner igjen i 27.mai 2023.Lilleputthammer familiepark er den perfekte lille byen for de minste barna. Her kan de oppleve en miniatyr av Storgata i Lillehammer anno 1940, og prøve seg på både karuseller, elbiler, berg og dalbane, bumpebåter og klatreløyper. I Lilleputthammer er det koselig å være, og det skjer alltid mye spennende her Gratis parkering."
Adresse: Hundervegen 39, 2636 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: +4761285500
on.remmahttupellil@tsop
By: Lillehammer
Rute: Hundervegen 39
Postnummer: 2636


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 17:00
Søndag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: lilleputthammer åpningstider, lilleputthammer 2018, lilleputthammer alder, lilleputthammer rabatt, lilleputthammer lekeland, camping lilleputthammer, lilleputthammer overnatting, lilleputthammer sang
Nærliggende lignende selskaper
Lilleputthammer Lilleputthammer 375 meter Meget bra for den yngre garde og en fin dag for de voksne
Hunderfossen Hunderfossen 1 km De er kun oppe på lørdag og søndag fra 10:00 til 17:00 i august synes de kunne ha væ...
Hunderfossen Vinterpark Hunderfossen Vinterpark 1 km Trivelig park med mange aktiviteter. Får trekk for myyyyye venting i kø.
Hunderfossen Familiepark Hunderfossen Familiepark 1 km Kjempekoselig park med masse morsomt å se på! Hadde det veldig gøy her med familien, ...
Hunderfossen Station Hunderfossen Station 2 km Det var fantastisk tur!
Hunderfossen familiepark Hunderfossen familiepark 2 km Trivelig park med mange aktiviteter. Får trekk for myyyyye venting i kø.
Hunderfossen Familiepark Hunderfossen Familiepark 2 km Trivelig park med mange aktiviteter. Får trekk for myyyyye venting i kø.
Hunderfossen Familiepark Hunderfossen Familiepark 2 km Trivelig park med mange aktiviteter. Får trekk for myyyyye venting i kø.
Hunderfossen Hunderfossen 2 km Trivelig park med mange aktiviteter. Får trekk for myyyyye venting i kø.
Perfect Escape Lillehammer Perfect Escape Lillehammer 13 km Her har jeg vært både med jobben og med utdrikningslag. Det er fin team-building og s...
Anmeldelser
Dårlig vedlikehold kan medføre fare for små barn se bilde og er hovedgrunn for scoren. Overpriset i fellesferien sammenlignet med innholdet i hunderfossen familiepark til bare litt dyrere biletter. Stedet er slitent og bærer preg av dårlig vedlikehold. Stor kø for annsiktsmaling. Man får voldsom sleng av berg og dalbanen så her hjelper det lite om køen er kort. Flere av vannbåtene virket ikke og vi måtte stå i køen flere ganger for å få kjørt. FARE: et av vinduene på klatrestativet hadde hull med skarpe kanter se bilde. Dette kan få barn til å prøve få hodet inn i hullet og bli alvorlig skadet eller verre! Bør fikses umiddelbart!
Fantastisk plass for kidsa, mange fine sitteplasser som man kan slappe av litt på innimellom. Får kun 4 stjerner da mye av tingene der begynner å bli slitt.
Flott for de minste barna, ikke for de største kanskje. Valuta for pengene for våre på 2 og 4.
Var der utenom sesong og alt bar preg av nettopp det. Karusellene var bare åpne en halvtime i gangen, og vi måtte vente Donut'ene i kaffeen i over en time. Nevnte delikatesse var flott avbildet og annonsert midt i hovedgata, men hun sol skulle lage dem kom på jobb midt i parkens åpningstid ‍
Vi var her i 3 etapper siste lørdag i juli sammen med 2-åringen vår! Vi alle hadde kjempeutbytte av å dele det opp i bolker så det ikke ble så lenge om gangen for lillemann. Lite kø på de fleste attraksjonene. Hyggelig dag i en flott park!
For et fantastisk sted for barna! 3 åringen elsket utvalget på fornøyelsesparken og den gir mye bra til det lokale arbeidslivet. De som har lagt ned arbeidet i å planlegge, designe, bygge og vedlikeholde dette fantastiske stedet fortjener kongens fortjenestemedalje i platina!
Jeg gikk ikke her, fordi jeg hadde ikke billet.alt var fullt på nett,men jeg skal tilbake på søndag og jeg skal skrive virkelig hvordan er det.det var så fint
Full klaff for familie på 4, hvor barna er 3 og 5 år. Attraksjonene er tilpasset de mindre barna, og man får dermed god valuta for pengene sammenlignet med andre parker hvor ungene er for små til flere attraksjoner.
Husker ikke mye fra besøket for 30 år siden, men aktivitetene for de små var det ingenting å utsette på. Besøket var meget vellykket og vi kommer tilbake.
Lilleputthammer er vår datters absolutte favorittsted. En blanding av nostalgi, morsomme attraksjoner, hoppetårn, trampoliner, en stor flott lekeplass, hinderløyper, ansiktsmaling, eventyrstund og hyggelig lokale ansatte. Vår datter har snakket om Lilleputthammer siden i fjor, og endelig var tiden for ett nytt besøk kommet. Det var knallsuccess fra vi gikk inn porten!! En flott opplevelse for småbarn og foreldre. Anbefales på det sterkeste!! :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler