facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillesand by- og sjøfartsmuseum

Lillesand by- og sjøfartsmuseum

Info

www.lillesandmuseet.com

Historie

Utover å vise et skipsrederhjem fra 1800-tallets 'klunketid', har museet en museumsbutikk med lokale kunstnerprodukter. I museets bakgård finner vi de originale bakgårdsbygninger fra 1827, med fjøs hvor det er innrettet et multimediarom som kalles for 'Fjøs-Power'. Museet har derutover blokkmakerverksted, seilmakerverksted, matrosbolig, grovkjøkken, båtbyggerverksted, snekkerverksted, smie og vognskjul. I en del av sidebygningen arrangeres skiftende utstillinger. I en egen bygning nede ved havna ligger et Tollbodsmuseum. Her er det utover et utstillingslokale og tollmuseum, også et atelier hvor kunstneren Erlend Larsen holder til. Om sommeren er det her salgsutstillinger med forskjellige kunstnere. Museet råder over en stor samling av brannutstyr og gamle brannvogner helt tilbake til 1841. Bak museumsbutikken arrangeres skiftende utstillinger.

Adresse: Nygårdsgt.1, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 004746817510
moc.liamg@teesumdnasellil
By: Lillesand
Rute: Nygårdsgt.1
Postnummer: 4790



relaterte søk: lillesand kommune, lillesand no
Anmeldelser
Flott utstilling med mye interessant. Spesielt torpedoer som ble brukt av Orzel-ubåten til å senke Rio de Janeiro var imponerende. Videofilmer med Axel Syvertsen og Robert Eichinger var levende fortellere om viktig historie. Takk for spe sende og nyttig utstilling.
Glad i historie? Da er dette stedet for deg.
Koselig å. gåi byen
Veldig fint og interessant
Koselig plass
Flott sted i fin by!
Flinke guider!
Museum for de som interesserer seg for sjøfartshistorie
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lillesand by- og sjøfartsmuseum.

Lillesand historisk museum

åpningstider, plassering. Nygårdsgt.1 lillesand annet kart bykart, satellitt visning. Lillesand by- og sjøfartsmuseum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lillesand by- og sjøfartsmuseum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lillesand by- og sjøfartsmuseum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler