facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillesand Frikirke

Lillesand Frikirke

Info

Lillesand Frikirke- En levende, utadrettet og inkluderende menighet der mennesker møter Jesus

Historie

HISTORIE:
Frikirkens offisielle navn er Den Evangelisk Lutherske Frikirke og ble stiftet i 1877 i Arendal. Bakgrunnen var i hovedsak et ønske om større innflytelse og medvirkning av legfolk, en protest mot tvangen til å gå til nattverd og stå til konfirmasjon, og en prinsipiell motstand mot at prestene skulle være statstjenestemenn. Frikirkemenighetene i Arendal og Kristiansand startet rask et arbeid med sikte på etablering av menighet i Lillesand. Det ble Kristiansand menighet med forstander Aslak Findreng som ble den drivende kraft i arbeidet. Møtene ble holdt i hjemmene og lånte lokaler. Den lille forsamlingen møtte en del motstand. Likevel beskrives begynnelsen av 1890 tallet som en rik tid. ”En mektig ånd var over forsamlingen” forteller protokollen. I 1897 ble det besluttet å danne egen menighet . I 1899 konstituerte menigheten seg med to eldste og to diakoner og kalte egen pastor.

I DAG:
Kirkesamfunnet består i 2013 av til sammen 82 menigheter spredt rundt om i Norge. Frikirkens lære bygger på Guds ord og den evangelisk lutherske kirkes bekjennelse. Det vil si at Frikirken tror, lærer og bekjenner at Bibelen er den eneste regel og rettesnor for tro, lære og liv.

Det er gjennom den lokale menigheten man har den daglige kontakten med Frikirken, og der møter man utfordringer og oppgaver av forskjellig art, og grupper og foreninger som prioriterer forskjellige sider av Frikirkens mange oppgaver. Den beste måten å bli kjent med Frikirken på er å besøke en menighet og være med på en gudstjeneste, snakke med pastor eller andre som er engasjert i Frikirkens omfattende arbeid. Du er hjertelig velkommen til Frikirkens fellesskap!

Lillesand Frikirke består av i underkant av 300 medlemmer.
Menigheten driver med foruten gudstjenester på søndager kl. 11:00
Søndagskveldssamlinger ca. en gang hver måned
Misjonsring, en gang hver måned
”Åpen lunsj” en gang i uka
Torsdagstreff på formiddagen
Torsdagkveld: Åpen samling og bønnesamling på loftet
Voksenkor: KorStort www.facebook.com/korstort
Misjonsmesse
Temakvelder
Besøkstjeneste
Omsorgsgruppe
Menighetstur

og barne og ungdomsarbeid:
Vi har et aktivt barnearbeid med flg. barnegrupper: Minigruppa (4-6 år) Gutteklubben (1. – 7. klasse) Jenteklubb1 (1.-4.klasse) og Jenteklubb2 (5.-7.klasse).

På søndagene er det oftest Søndagsskole (Sprell levende) og, som er samtidig med Gudstjenesten søndag formiddag. Det gir en grei mulighet for både foreldre og barn til å delta i et fellesskap og høre Guds Ord. Én gang i mnd. er det generasjons-gudstjeneste hvor alle aldre er velkommen og til stede i gudstejenesten!
YoungTalk: 8-10.klasse på fredager.

Lillesand Frikirke støtter UNG Lillesand https://www.facebook.com/ung.lillesand økonomisk og har nær kontakt med dem.

Vår oppgave

MISJON:
http://frikirken.no/misjon

Produkter

... der mennesker møter Jesus.
Relasjonsbygging, forkynnelse, undervisning.
Aktiviteter for barn, unge, voksne og eldre.
Samtale, veiledning og sjelesorg.
Menighetens inntekter kommer fra fast givertjeneste, kollekter og frivillige gaver ellers.

Adresse: Brentemogate 2, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 97413400
on.ekrikirfdnasellil@rotnok
By: Lillesand
Rute: Brentemogate 2
Postnummer: 4790


Anmeldelser
Det er en fin kirke, som har møter hver søndag. Kan jo være at det ikke er møter om sommeren, men er ikke sikker.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lillesand Frikirke.

Lillesand religiøs organisasjon

åpningstider, plassering. Brentemogate 2 lillesand kirke kart bykart, satellitt visning. Lillesand Frikirke adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lillesand Frikirke. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lillesand Frikirke med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Filadelfia Lillesand Filadelfia Lillesand 48 meter Som sannelig koselig hyggelig,Og i dag en middag av ypperste ķvalitet.
UNG UNG 117 meter UNG ønsker å ha deg med i gjengen, vise deg hvem Jesus er, hjelpe deg å vokse i troen...
Den norske kirke Lillesand Den norske kirke Lillesand 204 meter Flott kyrkje som ruvar i bybiletet. Mange fine gudstenester og arrangement her.
Vestre Moland Vestre Moland 1 km Møte med Guds hus og Hans ord til oss.
Høvågs kyrka Høvågs kyrka 12 km Mye historie å lete etter her.....
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler