facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillesand Snorkleklubb

Lillesand Snorkleklubb

Info

Lillesand Snorkleklubb er en klubb for barn fra 10 år og oppover, som ønsker å lære å snorkle, se på alt spennende i sjøen og ha det gøy!

Historie

Til våren starter et nytt og spennende tilbud til barn og unge i Lillesand. Lillesand Snorkleklubb ble stiftet 4. januar i år, og er registrert både i Brønnøysund og Norges Dykkerforbund som et selvstendig idrettslag.
Leder og stifter av klubben er Peter Walker, som gjennom 15 år har vært seiltrener i seilforeningen, og som tålmodig har lært over 100 barn å seile. Han har også vært mentor for 2 forskjellige ungdomslag i H-båt seiling. Nå har han derimot lagt seilingen bak seg, og vil i stedet tilby snorkling.
Peter, som er en meget erfaren dykker, med over 3000 dykk, er i tillegg også en dyktig fridykker. Nå ønsker han å tilby barn å lære å snorkle, noe han lenge har vurdert å begynne med. «Dette blir kjempegøy» sier en ivrig Peter.
Klubben har allerede investert i en 27 fots solid sjekte, som er en ideell base for snorkleturer. Etter over 100 dugnadstimer, er båten «Snorkelen» flott tilpasset snorkling som aktivitet, med spesiallaget stige og vinsj. Det er også godt med plass inne i båten, slik at barn som fryser, fort kan få varmen i seg, i en varm kabin. «Nå er det bare å melde seg på» smiler klubblederen. «Barn fra 8 år og oppover, både gutter og jenter er velkomne til å prøve snorkling, som er fantastisk gøy.»
Klubben tilbyr alt av utstyr, så det eneste barna må ha med seg, er badetøy, håndkle og redningsvest, når de møter opp på dypvannskaia, for å bli plukket opp. Det blir et begrenset antall plasser, da det er en god del utstyr som skal til, med mindre man stiller med alt utstyret selv.
«Vi kommer til å ha masse gøy, lære alt om snorkling, mange forskjellige fiskearter og om mye annet spennede som bor ned i tanglaget. På slutten av hver tur går vi på land, griller pølser og koser oss, mens vi prater om alt vi har sett» forklarer Peter. Små konkurranser kommer vi også til å ha, for eks om hvem som har sett flest forskjellige fiskearter.
Å bli medlem i Lillesand Snorkleklubb er et fantastisk tilbud til barn som er glad i vannet, men også til barn som ikke er fullt så modige. «Alle kan lære å snorkle» føyer Peter til.
Dette er et lavterskel tilbud til barn som vil oppleve noe nytt, og bli med på regelmessige turer i Lillesands fantastiske skjærgård. Peter, som er godt vant til å ha en flokk med barn rundt seg, og som stortrives i barns selskap, understreker at sikkerheten hele tiden vil være i fokus. Hvert barn vil bli godt passet på, godt hjulpet av klubbens hjelpetrener. «Det er faktisk en veldig trygg aktivitet for barn, siden de flyter som en kork, med en tykk våtdrakt på seg,» smiler Peter.
For at snorkleturen skal bli vellykket, er det avgjørende å ha stabilt vær og vind. Derfor vil det være mulig at man forskyver turen en dag frem eller tilbake, for å få finest mulig vær.
Vi håper å starte regelmessige snorkleturer i begynnelsen av mai, og vi regner med å holde på til ut i oktober, avhengig av temperatur og vær.
Vi håper alle interesserte foreldre, som har barn som har lyst til å bli med i klubben, tar kontakt med oss på vår facebook gruppe, Lillesand Snorkleklubb.
Vi kommer til å ta mange bilder og filmer, både over og under vann, som jevnlig blir lagt ut på facebook, slik at foreldre og foresatte får se litt av hva barna opplever. «Og det er selvfølgelig bare koselig om noen foreldre vil bli med oss ut på tur,» sier Peter.

Adresse: Solheimvn. 29, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 47255057
on.ngiseddnasellil@ofni
By: Lillesand
Rute: Solheimvn. 29
Postnummer: 4790


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lillesand Snorkleklubb.

Lillesand sport

åpningstider, plassering. Solheimvn. 29 lillesand ıdrettsklubb kart bykart, satellitt visning. Lillesand Snorkleklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lillesand Snorkleklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lillesand Snorkleklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Råtassens H-Tango ved Raymond Pedersen Råtassens H-Tango ved Raymond Pedersen 111 meter Råtassens H-Tango er en strihåret dachs som bor i Lillesand. Gode resultater på prøve...
Båtsportklubben Sør Båtsportklubben Sør 374 meter Båtsportklubben Sør skal drive med rekruttering av utøvere, arrangere løp og treff bl...
Lillesand Fotball Lillesand Fotball 1 km Hovedbanen er dårlig og humpete, men den nye er god. Anbefaler den.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler