facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillestrøm Dyrehotell as

Vi er et Dyrehotell for hest, hund og katt. Besøk vår Facebook side for våre gode anmeldelser, du kan trygt sette din firbente bestevenn hos oss på ferie, ja for når eier drar på ferie, så skal firbente også på ferie!

"Vi er et nyoppstartet Dyrehotell som har et stort og flott kattepensjonat. En fin avdeling for hester, og et hundepensjonat som snart står ferdigstilt. Besøk vår facebook side for oppdatering rundt dette. Vi har også massevis av videoer og bilder der. Hjertlig velkomne skal dere være!"
Adresse: Nordliveien 75, 1903 Gan, Norway
Telefonnummer: 92666652
on.lletoherydmortsellil@ml
By: Gan
Rute: Nordliveien 75
Postnummer: 1903


åpningstider

Mandag: 18:00-90:00
Tirsdag: 12:00-13:00
Onsdag: 18:00-19:00
Torsdag: 18:00-19:00
Fredag: 12:00-13:00
Lørdag: 12:00-13:00
Søndag: 12:00-13:00


relaterte søk: Kattepensjonat Lillestrøm
Anmeldelser
Tesla koste seg veldig der, første gang for henne på et hotell men det gikk veldig fint. Godt å ha et sånt sted i nærheten
Veldig bra dyrehotell. Katten vår Nemi koste seg mens vi var i Spania. Ble godt tatt i mot og ble oppdatert med bilder og video hver dag. Kan anbefales på det varmeste.
Vi trengte noen til å ta vare på puseguttene våre et par dager. Valget ble Lillestrøm Dyrehotell. Et supert og flott sted, relativt nyetablert. Der var alt på stell. Vilkår og andre nødvendigheter står oversiktlig på hjemmesiden. Gode smittevernrutiner ved inn og utlevering. Strøkent sted mtp sikkerhet for kattene og renhold. Flott ute/aktivitetsareal med fine muligheter for lek og utfoldelse. Stedet kan virkelig anbefales.
Kjempeflott sted med god boltreplass for pusene. Fornøyde katter etter oppholdet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lillestrøm Dyrehotell as.

Gan dyrepasser

åpningstider, plassering. Nordliveien 75 kart bykart, satellitt visning. Lillestrøm Dyrehotell as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lillestrøm Dyrehotell as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lillestrøm Dyrehotell as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Romerike kattepensjonat Romerike kattepensjonat 1 km Fantastisk sted for pus å feriere. Super service og katteglade mennesker med god oppf...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler