facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lillestrøm Tannteknikk A/S

Lillestrøm Tannteknikk A/S

Info

Lillestrøm Tannteknikk er et moderne tannteknisk laboratorium.

Historie

Vår suksess ligger i høy faglig kompetanse, samt tett samarbeidet med tannleger og pasienter. Ønsker du den optimale tannerstatningen med tanke på riktig materialer, funksjon, estetikk og service, er Lillestrøm Tannteknikk laboratoriet for deg.



"Vi har spesialisert oss på norsk produserte tann erstatninger av høy kvalitet med kun de beste materialene på markedet.Vi tar imot pasienter for konsultasjon, fargeuttak og fotografering ved planlegging av tann restaureringer.Vi har også en avdeling for avtagbare proteser som tilbyr stell og reparasjoner."
Adresse: Dampsagveien 4, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 64 84 15 80 Kontortid 09.00-16.00
By: Lillestrøm
Rute: Dampsagveien 4
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Ikke fornøyd m behandlingen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lillestrøm Tannteknikk A/S.

Lillestrøm medisinsk bedrift

åpningstider, plassering. Dampsagveien 4 kart bykart, satellitt visning. Lillestrøm Tannteknikk A/S adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lillestrøm Tannteknikk A/S. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lillestrøm Tannteknikk A/S med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler