facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lilloseter

Lilloseter
"Klassisk markastue som serverer varme og kalde drikker som solbærtoddy, buljong og varm sjokolade, påsmurte rundstykker og baguetter, nystekte vafler, hjemmelagde kaker og fersk gjærbakst. Og hjemmelagde godbiter til Fido"
Adresse: Postboks 16 Kaldbakken , Oslo 0901, NO
Telefonnummer: 22 25 37 08
By: Oslo
Rute: Postboks 16
Husnummer: Kaldbakken
Postnummer: 0901



relaterte søk: lilloseter kart, gå til lilloseter, tonsenhagen lilloseter, skitur til lilloseter, solemskogen lilloseter, lilloseter ski, lilloseter moh, lilloseter åpningstider
Anmeldelser
Flott tur opp og gode vafler på toppen. Alltid hyggelig å komme til Lilloseter
Helt i tråd med hva man kan forvente i en markastue. Godt utvalg av produkter og diverse forfriskninger, fine lokaler og hyggelig personell. Kan absolutt anbefale stedet, kommer også gjerne igjen.
Greit sted for en liten pause hvis man er på tur i marka. Her kan du få fylt på vannflasken din, og man får kjøpt drikke og sjokolade m.m.
En fin tur ca. 4 km fra Ammerud parkeringen oppover til Lilloseter.
Lett tilgjengelig fra Ammerud Hyggelig betjening . Flott beliggenhet
Etter en lang tur i Oslomarka, er det godt å komme innom her for kaffe og vann. De har en rekke ulike typer kaffemat, som vafler og noen småkaker. De har også epler og appelsiner, samt müslibar for folk som trener og ønsker kun en ørliten påfyll av proteiner, sunt fett og karbohydrater.
Flott sted sommer som vinter. Fantstisk utsikt
Supert turmål i Lillomarka for de som ikke har noe imot litt stigning.
DE HAR GLUTENFRIE VAFLER! Og andre glutenfrie kaker!!
Koselig sted, passe avstand for en søndagstur.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lilloseter.

Oslo turgåing

åpningstider, plassering. Postboks 16 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Kaldbakken hvordan komme seg rundt. Lilloseter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lilloseter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lilloseter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler