facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lily Country Club

Lily Country Club
Elegante rom og suiter på et flott hotell med restauranter, spa, bassenger og utsikt over golfbanen.
Adresse: Væringvegen 44, 2040 Kløfta, Norge
Telefonnummer: 21 99 12 00
Stat: Akershus
Distrikt: Ullensaker
By: Kløfta
Rute: Væringvegen
Husnummer: 44
Postnummer: 2040


Anmeldelser
Lekeområdet ute skulle vært inngjerdet for å kunne slappe av på sittebenken i mens barna leker uten å slippe å være redd for skråningene og biler på parkerigen.nnTemperaturen i minibaren skulle vært mye lavere. Drikken er langt i fra kald.nnPå frukosten skulle det også vært en eggerøre som er mye bedre stekt.nnEllers er alt veldig fint.
Har vært her ved flere anledninger og det har vært en flott opplevelse hver eneste gang! Sov på et av de mer stardarde rommene som har vært helt utmerket, rene og passe store til to som har trengt et avbrekk i hverdagen. Deilig at de også har en spa avdeling, ikke det største, men ingenting å klage på. Restauranten var nydelig og maten er helt fantastisk. Prisen på maten ligger litt over det vanlige, men her får du virkelig valuta for pengene og det var verdt hver eneste krone.
Vi har frem til nå hatt stor glede av Lily Country Club . Har ofte besøkt med overnatting, middag eller bare spa entré.nMen vid de to siste gangene med Spa entré var det ikke ok.nI mars hadde vi en episode i garderoben til damene. Til vår forbauselse når vi står i blanke messingen kommer en mann ut fra dusjen. Ble flaut for alle involvert. Mannen hadde gått in i feil garderobe. Skiltningen på herrer og damenes er ikke 100 % og begge kjønnene har gjort dette mistaket. Påpekte dette når vi var ferdige den dagen til spa avdelingen. Og at de burde ta tak i problemet skiltingen.nDen 4 april boket vi for 2 personer spa entre 90 minutter kl.17.30, bokningen og betaling var gjort 2,5 timer før vi ankom.nVi fikk vi ikke utlevert slippers.nStår klart og tydelig på nettsiden at dette inngår i priset. Vi fikk heller ikke nøkkel armbånd uten et plastkort. Vi fikk beskjed om at de hatt et stort selskap i spaet og at de var tomme for slippers og nøkkel armbånd.nUtdrag fra Lily CC nettsted .n//Ved ankomst får du utlevert badekåpe, håndklær og spa-tøfler som leveres i respektive beholdere ved avreise. //nBeholderen med slippers var helt full på damenes og sikkert og på herrenes.nKlarte virkelige ikke Hotellet at rengjøre noen gummislippers før vi og andre gjester kom ?nOpplevelsen brente føtter i sauna kunde vi vare foruten. Stress med at holde styr på badekåpen med plastkortet likaså.nUtdrag fra nettsiden :n– Personlige eierandeler skal oppbevares i låsbare skap. Lily Spa er ikke ansvarlig for tyveri, skade eller tap av eiendeler.nnBle toppet med at enn en gang åpnes døren til damenes av mann som blingset på skilt.nÅpnes døren ser man rett inn i garderoben.nJeg sendte e-post til hotellet der jeg påpekte vad vi ikke var fornøyd med. Og at vi ønsket kompensasjon for vår siste booking i spaet.nFikk svar på min e-post fra Spa management.nHun mente at folk som gikk feil skjedde ikke så ofte.nAt vi ikke fikk slippers, var leverandørens feil.nAt vi ikke fikk nøkkelarmbånd var andre gjesters feil da de glemte at levere in armbåndet.nKompensasjon syntes hun derav ikke Spa sitt ansvar.nKundeservice med 100 % fraskrivelse av eget ansvar. Skyller på leverandør og andre betalende gjester. Her ble hoppet fra 5 stjerner fort til 1 men burde vare 0.
Super service fra alle ansatte Det la vi faktisk virkelig merke til, både i resepsjonen og brasseriet. Rommet var som forventet, rent og fint. Men, ganske skuffet over spaet. Det var veldig lite, bare et lite basseng og noen saunaer. Vi hadde booket Pool club-pakke, hvor det sto i mailen at vi hadde tilgang til spa fra 21 til 23, da det stengte. Tenkte ikke akkurat at vi måtte booke tid, men da vi kom dit ble det krøll. Vi var ikke registrert, og slapp nesten ikke inn, før det kom en leder/sjef og sa det gikk fint. Overskred maks antall i spaet, men dog. Ansatt i resepsjonen på spaet visste ikke hva Pool club var, og spurte lederen om dette. Spurte oss om mail med bekreftelse, noe vi ikke hadde tilgjengelig, da det ikke var lov med telefoner. Ganske stress når man har gjort alt riktig.
Hadde egentlig ikke noen forventninger til stedet. Hadde bare hørt at de hadde god mat. Men ble slått litt i bakken.Var der med jobb i forbindelse med en konferanse. De leverte på alle plan. Flott sted, grei beliggenhet, fine rom, men i mitt tilfellet litt lite. Kjempegod mat, men fantastisk god levering til så mange mennesker. God atmosfære og hyggelig betjening. Sitter igjen med bare gode tilbakemeldinger. Her er det muligheter for spa og basseng, men det ble ikke benytter i mitt tilfelle.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler