facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Limousiner.no

Info

Martinsen Limousine formidler LimoBuss, minibuss sedan for AirPort transfers på Østlandet. Har primært biler Oslo men kan levere over hele Norge.

Historie

Velkommen til Limousiner.no sin Facebookside

Vi håper Limousiner.no kan hjelpe deg med ditt transportbehov.

Limousiner er tilgjengelig 24/7 for å være behjelpelig med ditt transportbehov ved bryllup, bursdager, jubileer, skoleball, firmafester, sportsevner, konserter, guidede turer, kjøring til/fra flyplass, utdrikkingslag eller ved andre spesielle anledninger. Vi tilbyr våre kunder et stort utvalg av Limousiner.

Limousiner er stolt av å innfri kundenes forventninger og ønsker. Som profesjonell leverandør av vår transporttjenester er vi opptatt av at du som kunden skal føle deg vel ivaretatt, både før, under og etter transporten.
Våre sjåfører har lang kjøreerfaring og vet hvordan du som kunde får en optimal opplevelse.

- Vi sørger for at turen blir en uforglemmelig opplevelse.

Etikett

Limousiner.no er en del av Martinsen Gruppen As og driftes der. Vi har i dag flere alternativer innen persontransport.



"Velkommen til PartybusserLa din neste reise starte hos oss – vi er klare til å bistå deg i planleggingen slik at den blir akkurat sånn du ønsker denLa veien gå hvor hen den vil…. Vi har siden 2012 skreddersydd gruppereiser i inn og utland med Turbuss minibuss, Sedan, Minibuss og partybuss – eller ofte en kombinasjon av alle disse fremkomstmidlene. Vil du på dagstur eller en tur over flere dager – vi har erfaringen og kunnskapen som trengs for å gjøre din reise akkurat slik som du vil ha den.Eller kanskje er det et transportbehov du trenger hjelp til? Vi har Kjøretøy med plass fra 1 til 55 ++ passasjerer, og vi vil gjerne bistå deg med din tur ."
Adresse: Fjordveien 85A, 1363 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +4791170906
on.renisuomil@tsop
By: Sandvika
Rute: Fjordveien 85A
Postnummer: 1363


Anmeldelser
Brukte Martinsen Gruppen til å leie en russebuss i forbindelse med utdrikningslag. Bussen dukket opp på rett sted til rett tid og vi hadde en fantastisk rundtur! Veldig fleksibel sjåfør som gjorde det lett for oss å gå av/på bussen forskjellige steder. Bra lyd/lys/røyk osv! Bra pris og alt ble som avtalt. Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler