facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk

LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk

Info

Velkommen til LIN på Facebook!

Historie

LIN (Likestilling, Inkludering og Nettverk) er en frivillig organisasjon som ble startet i januar 2009.

LIN er en plattform for informasjon, kunnskap, kommunikasjon, dialog og tillit mellom minoritetsbefolkningen og det norske samfunnet på tvers av etnisitet, religion og kultur. LIN jobber mot fattigdom og sosial ekskludering.

Målet for LIN er å utvikle den enkelte kvinne slik at hun kan bruke sitt fulle potensial som kvinne, mor, hustru og selvstendig borger, med like rettigheter og muligheter, frie valg og ytringsfrihet gjennom informasjon, kursing, nettverk og påvirkning. Et annet mål for LIN er å være en møteplass for kvinner. Gi disse kvinnene selvstendighet, annerkjennelse og en vei inn til det norske samfunnet.


Dette gjøres gjennom kvalifisering, aktivisering og nettverksarbeid.

Arbeidet vi gjør har en stor verdi for et likestilt samfunn og et inkluderende Norge. LIN samarbeider med en rekke frivillige organisasjoner og offentlige instanser.
LIN jobber for å aktivisere minoritetskvinner til økt samfunnsdeltakelse, bedres deres levekår og bygge broer for å skape forståelse, dialog og toleranse mellom innbyggerne i storsamfunnet og minoritetene.



"LIN Likestilling, Inkludering og Nettverk er en interessepolitisk ressursorganisasjon for flerkulturelle minoriteter i Norge. Målet vårt er å bidra til å inkludere flerkulturelle borgere i det norske samfunnet gjennom tilrettelagte kurs, personlig veiledning, aktiviteter og dynamiske prosjekter. Vi har gjennom 13 år hjulpet flere tusen brukere med ulike integreringstiltak."
Adresse: Trygve Lies Plass 1, Furuset senter, inngang C, 2. etasje, 1053 Oslo Oslo, Norway
Telefonnummer: 0047-21 64 64 63
By: Oslo
Rute: Trygve Lies Plass 1, Furuset senter, inngang C, 2. etasje
Postnummer: 1053 Oslo


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Produksjon av lin
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Trygve Lies Plass 1, Furuset senter, inngang C, 2. etasje kart bykart, satellitt visning. LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler