facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lindas dekor

Lindas dekor

Info

Vi tilbyr kundeservice per telefon, e-mail og via PM på Facebook.
Svartid på Facebook: 1-5 dager.



"Rask, enkel og billig fornyelse av hjemmet!Lindas Dekor er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på brukervennlige DIY-varer til interiør og oppussing. Nettbutikken har Norges største utvalg av kontaktplast og selvklebende fliser. De har også stort utvalg av vindusfolie, interiør, knotter og håndtak m.m.Lindas Dekor har lynrask levering på 1-3 virkedager, alltid gode tilbud og lave priser. Nettbutikken er stolt over å ha over 400 000 fornøyde kunder. Med varer fra Lindas Dekor kan du skape drømmehjemmet ditt - enkelt!"
Adresse:
Telefonnummer: 22646470
By: Verdalsøra


åpningstider

Mandag: 09:00 - 14:00
Tirsdag: 09:00 - 14:00
Onsdag: 09:00 - 14:00
Torsdag: 09:00 - 14:00
Fredag: 09:00 - 11:30

Nærliggende lignende selskaper
Arkitre Arkitre 240 meter Arkitre AS vil forene god arkitektur og godt håndverk i bærekraftige løsninger. Mark...
Norscan.no Norscan.no 512 meter NORSCAN Roller er det beste innredningssystemet for garderobe på markedet. Systemet h...
Trønderrør As Trønderrør As 657 meter Svært dårlig kundeservice. Lite interissert i å ordne opp etter seg. Måtte selv ta ko...
Fargedryss Interiørdesign Fargedryss Interiørdesign 786 meter Topp service!
Lyshagen Lyshagen 815 meter Koselig nisjebutikk med mye fint. God hjelp fra trivelige ansatte.
Interiørsenteret Interiørsenteret 953 meter Fin butikk og kunnskapsrike ansatte. Anbefales!
Innherred Bilpleie Innherred Bilpleie 1 km Innherred Bilpleie er et firma som tar alt av polering og rengjøringsarbeid innenfor ...
Bunnpris Øra Bunnpris Øra 1 km pakker og mat kan d bli bedre?
Fagmøbler Verdal Fagmøbler Verdal 2 km Dere kunne informert om at dere hadde stengt 5 April!! Det skal ikke være ett stort p...
Esso Verdal Esso Verdal 2 km Topp betjening og topp mat
Lyshagen Lyshagen 2 km Koselig nisjebutikk med mye fint. God hjelp fra trivelige ansatte.
Hedman Clothing Co. Of Norway Hedman Clothing Co. Of Norway 2 km Hedman Clothing Co. Kick-Ass Clothing for rockers, bikers, illustrated men, women and...
Kine's kreative hjørne Kine's kreative hjørne 4 km Her kan du få hjelp til å lage kreative gaver og dekorasjoner. Send en melding med id...
Anmeldelser
Kjøpte vinduesfolie som det tok 1,5 måned å få. Da den endelig kom var det til en pakkeboks et godt stykke unna meg. Jeg fikk ikke hentet denne og sa også ifra underveis at jeg ikke lenger ønsket varen fordi det tok for lang tid, og senere også langt å hente. Kundeservicen var ekstremt skuffende og lite imøtekommende. Endte med å måtte betale for et produkt jeg aldri fikk til tross for brudd på deres egne salgsbetingelser mtp leveringstid. Jeg forsøkte å forhandle frem at jeg kunne komme de i møte med å betale returen, men da fikk jeg kun tilbud om tilgodelapp istedet og måtte pent betale for varen. De opererer ikke med angrerett på varer under 300,-. Dette klages inn til Forbrukerrådet og jeg vil fraråde alle kjøp hos denne nettbutikken.
Kundevennlig mottagelse. Firmaet har nettopp flyttet til Røra og tar imot kunder der i tillegg til at det er mest nettbutikkorientert. Flotte produkter som en trenger litt trening i å få til pent.
Dårlig kundeservice. Kjøpte vindusfolie og la på vindu slik det sto på rullen, og på nettsiden. Vinduet var tåkete etter 2 dager. Tok av og la nytt produkt på, samme skjedde der. Tok kontakt med kundeservice, der de kunne fortelle at produkt må sitte på minst 1 uke før man ser resultater. Jeg opplyste om at dette ikke sto på rullen eller nettsiden, der all annen informasjon står. Fikk tilsvar om at det står på en lapp i kartongen. De ville iallefall ikke sende noe nytt til oss, eller gi oss rabatt på neste kjøp.
I mai 2022 kjøpte jeg en rull med kontaktplast til fullpris. Denne klarte de Postnord å rote vekk, så jeg kontaktet butikken. Siden det tok lang tid å "lete etter pakken for PostNord" bestilte jeg en ny fordi jeg ønsket å fikse bordet. Jeg fikk omsider begge pakkene, og ble truet om at jeg måtte betale en bot på 250 kr for uavhentet pakke etter den var hentet Jeg returnerte den ene rullen fordi den var ikke fin, fikk jeg beskjed at jeg ikke fikk pengene igjen. Fordi dem ikke ga retur på varer for under 300 kr, men bonuspoeng. Etter å ha kranglet med Klarna siden mai, velger jeg å nå septemeber å rapportere dere til Forbrukerrådet. Har aldri opplevd så dårlig kundeservice. Edit: Det hjalp heller ikke å ta kontakt med kundeservice, som eieren kommenterte Styr unna!
Godt fornøyd med gulvflisene jeg kjøpte. Problemet er at dem bruker PostNord og at varen ble puttet i en pakkeboks PostNord visste ikke fungerte. Det tar for lang tid før man får varene og dermed ikke mere handel før dem har flere alternativer på sending.
Bestilte vareprøve fra Lindas Dekor, som ankom etter over en uke. I pakken lå det feil vareprøve. Tok kontakt med kundeservice per mail, men ettersom jeg ikke fikk svar tok jeg kontakt per telefon. Vi ble enige om at det skulle bli sendt ny vareprøve. Hintet ydmykt til at det kanskje er på sin plass med en rabattkupong eller lignende på neste kjøp, i og med at de har gjort en feil som forsinket prosjektet mitt over en uke. Det ville de ikke gjøre. Dro derfor på Clas Ohlson, og kjøpte samme typen kontaktplast der, bare billigere. Hvordan man behandler tilfeller som dette er alfa og omega for å få nye kunder, og beholde gamle. I dette tilfellet kunne de ha tilbudt en rabattkupong på 20% hadde kostet dem 50-,, og beholdt meg som både nåværende og fremtidig kunde. Istedenfor kjøpte jeg heller varen på Clas Ohlson, og anbefaler andre å styre unna. Det koster dem mye mer enn en rabattkupong.
Har handlet der gjentatte ganger i løpet av de siste 2 årene og er like fornøyd med produktene gang på gang! Hvor en du snur deg i leiligheten min finner du kontakt plast fra Lindas Dekor! Elsker å kunne legge "egene" preg på leie leilighet selv på et budskjett!
Veldig fornøyd med alle produkter jeg har kjøpt hos Lindas dekor og design, både folie gulvflis og interiør. Lett å finn frem i nettbutikken og kjapp levering. Stort pluss at dere legger ut filmer hvordan produktene kan brukes. Blir garantert å handle med dere neste gang også!
Kjøpte to ruller med folie for ett årstiden! En rull hadde lim og heftet til underlaget! en rull uten noen vedheft! Tenkte at feil kan jo skje!! Men når jeg nå bestiller fire ruller av to forskjellig typer og samtlige har så dårlig lim at jeg må bruke ekstra tape og spraylim for å så folien til å sitte!! Flatene er vasket med alkohol og tørre og støvfrie! Dessverre må jeg si at dette er kun solgt for avanse og ikke for kvalitet ! Søppel! Styr unna og kjøp folie ett annet sted! Helt utrolig at dem svarer med å beklage i alle kanaler! Har sendt Mail og dem bruker ikke energi på å gå ut på lagret for å se på produktene da dem kan avgjøre via ett bilde om limet er bra eller dårlig!! Folien som er mottatt har stempler maid in china og Ali express!! Å hvordan skal man få sendt folie i retur som er brukt! Ikke mye fornuftig folk som jobber i dette firmaet Dem kunne heller ha svart at dem kjenner til problemet i stede for å pynte på det!
Folierte benkeplaten på kjøkkenet i hvit marmor, folien viste seg å trekke til seg farge da jeg sølte litt tomatsuppe på den og rødfargen gikk ikke ut av folien.. ubrukelig opplegg, rett i søpla.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler