facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Linden Tannklinikk

Linden Tannklinikk

Info

Tannlegekontoret i Linden Park, Horten, Vestfold.



"Linden Tannklinikk i Horten Vestfold tilbyr omfattende og moderne tannbehandling, fra grundig undersøkelse med digitale røntgenbilder til komposittfyllinger «hvite fyllinger», tannbleking, rotfyllinger, tannerstatning med implantater, kroner, broer og proteser og enkel tannregulering. Selvfølgelig kan vi også hjelpe deg hvis en tann må trekkes. Dessuten så utfører vi behandling mot periodontitt «tannkjøttssykdom». Vi er 3 tannleger og 3 sektretærer ."
Adresse: Strandparken 3, 3187 Horten
Telefonnummer: 33502122
By: Horten
Rute: Strandparken 3
Postnummer: 3187


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: beste tannlege tønsberg, tannlege wille
Anmeldelser
dette stedet er ett rent mareritt.. tanlegen er en komplett idiot som ikke er interessert i pasientene sine. Takket være den tanlegen som jobber der så har jeg ikke fått fikset tennene mine. har alderede fått dekt halve jobben av helfo og hadde en behandling igjen. denne tannlegen som jobber der nektet å la meg få den siste behandlingen som trengs og som jeg hadde fått dekt av helfo på grunn av att denne legen hadde en personlig ikke samvittighet til å søke helfo av en eller annen grunn. nå har jeg byttet tannlege og får all den hjelpen som er nødvendig. Styr langt unna dette stedet. tannlegen er tydligvis ikke ute etter å hjelpe pasientene sine men heller mer interessert i å fylle lommene sine og fakturere pasientene sine mest mulig... STYR LAAAANGT UNNA!!
Jeg bruker denne tannlegen tre ganger i året. Det er vel den mest behagelige tannlegen jeg har vært hos. Å kalle tannlegen idiot er å gå langt over streken og burde vært anmeldt. De som jobber på klinikken er hyggelige og serviceminded.
Meget bra og profesjonell tannklinikk i moderne lokaler. Jeg fikk sterke smerter i en død jeksel og fikk akutt hjelp med time omgående dagen etter nattens mareritt. Kan anbefales.
Ellen er den beste tannlegen jeg har og blir den beste for meg. Hun kan ikke erstattes med andre tannleger
Anke er den beste tannlegen jeg har hatt! Veldig omsorgsfull og profesjonell Største anbefalinger!
Fantastisk kundeservice og fantastisk tannhelsepersonell. Etter 18år med tannlegeskrekk har jeg endelig funnet tannlegekontoret for meg! Anbefales
Moderne utstyr, flinke medarbeidere, fornuftige priser og ikke minst gratis parkering under tak.
Flinke tannleger, god service og hyggelig atmosfære
Fantastisk tannklinikk med veldig service og kompentanse. Fine priser og gratis parkering!
Fin tannklinikk, praktisk beliggenhet og moderne utstyr!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Linden Tannklinikk med offentlig transport


Linden Park 70 meter
01
023
Rasmussens gate 470 meter
02
1153
1179
1182
70
71
N02
Rybergsgate 490 meter
02
1153
1179
1182
70
N02

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Linden Tannklinikk. Strandparken 3 kart bykart, satellitt visning. Linden Tannklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Linden Tannklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Linden Tannklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler