facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Linderud Tannklinikk og Tannlegevakt

Linderud Tannklinikk og Tannlegevakt

Info

Vi hjelper våre pasienter med å være smertefri alltid, og tilbyr akutt behadling 24 timer i døgnet.



"TannlegeTeam er en kjede med topp moderne tannklinikker i Oslo. Tannlegesenteret vårt på Linderud består av et team tannleger med høyt faglig nivå og innen både ordinær tannbehandling og mer avanserte behandlinger som tannimplantat, kirurgi, tannregulering og estetiske behandlinger.Vi har stort fokus på god kommunikasjon med pasientene. Derfor går vi grundig gjennom de ulike behandlingsvalgene og forklarer stegene i prosessen. Med en god dialog og et tillitsfullt forhold til pasientene gjør vi tannlegebesøket til en bedre opplevelse.TannlegeTeam er stolte av å være et mangfoldig team og vi dekker en rekke språk som norsk, engelsk, polsk, spansk, urdu og farsi. Ta kontakt i dag så lover vi å gjøre vårt ytterste for å gi deg et sunt smil"
Adresse: Linderudsletta 13, 0597 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22655777
By: Oslo
Rute: Linderudsletta 13
Postnummer: 0597


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: tannlege regulering linderud, årvoll tannlege priser, oslo kommune tannhelsetjenesten, linderud senter, linderud tannlege vibeke, oslo kommune tannklinikker, tannlegevakt veitvet, timebestilling tannlege
Anmeldelser
Hei! Jeg hadde en visdomstann som jeg har slitt med i mange år, og pga ekstrem tannlegeskrekk har jeg drøyet med å dra til tannlegen. Igår var jeg hos tannlege David Milanovic hvor jeg ble møtt med forståelse og tålmodighet. Etter at han tok seg god til å roe ned nervene fikk jeg bedøvelse som jeg rett og slett ikke kjente og da det var tid for å trekke visdomstannen kjente jeg INGENTING! Utrolig overrasket over hvor smertefritt det var å trekke tannen da jeg har gått med disse smertene i minst 3 år og ikke turt å sette inn foten i en tannlegeklinikk! Jeg anbefaler på det sterkeste om du har tannlegeskrekk å ta en tur til David Milanovic! Har fortsatt ingen smerter og skal tilbake neste uke for å trekke den andre visdomstannen! Utrolig renslig lokale og som sagt ble møtt med forståelse over min situasjon! Tipp top tommel opp!!!
Fikk tilbud på rotfylling og krone på 3 visdomstenner til 45 tusen,dro til Thailand og satt inn plumber i alle tre visdomstennene for en tusenlapp. Dette var i 2018, ikke hørt av andre tannleger at det er noe galt med disse tennene i ettertid.
Jeg fikk ødelagt alle fortenner oppe 6 tenner fra hjørnetann til hjørnetann og måtte få hjelp av ny tannlege!. Betennelse i tannkjøtt, ned filte tenner til kroner uten at dette var avtalen før sliping og masse smerter!. Styr unna!!!!!….
Jeg hadde time for fjerning av tannstein, grundig rens av tenner og polering. Kostnadsoverslag, hygieneinstruksjoner og røntgen. Tannlegen gjorde ikke behandling av hele munnen. Jeg fikk kun behandling av fremtennene. Både venstre og høyre siden av munnen, ble urørt. Jeg har en skikkelig betennelse på venstre side i to jeksler. Og ble veldig overrasket og skuffet fordi hun ikke ville rense eller skylle noen av tennene på sidene. Jeg spurte henne derfor om mulighetene for antibiotika, for å dempe betennelsen. Noe hun ikke ville gi, da risikoen var at jeg bare kom for å få antibiotika og ikke for å fullføre tannbehandlingen. Jeg reiser snart til utlandet med et opphold på 3 uker, og er selvsagt bekymret om betennelsen blir verre. Det eneste hun ønsket å snakke om, var en avtale for å fikse tennene, med en sluttsum på 23 000. Jeg ønsket ikke en avtale om behandling, fordi hun ikke renset tennene mine og ikke ønsket å hjelpe meg med å roe betennelsen. Hvordan kan jeg stole på behandlingen hennes, når hun ikke holder seg til avtalen om en grundig rens? Og itillegg ikke ønsker å dempe betennelsen før jeg reiser. For meg virker hun ung og uerfaren. Itillegg snur hun ryggen da jeg sa at jeg ikke ønsket videre behandling, overser meg og lar meg bli stående, istedenfor å avslutte timen på en fin måte og et hyggelig farvel.
Svært gode tannleger, rolige og flinke. Forklarer og veileder : kan varmt anbefale dem!
Dårlig og skrekkelig Han heter Nino Buonocunto,jeg er fortsatt redd og har ikke lyst til å ta kontakt eller snakke med dere om han
Flinke og alltid forberedt. Kan Helfo og reglene for behandling. Raske og smertefritt.
Veldig flink tannlege. Ikke noe venting som på andre steder da dem sier du skall komme kl: 13:00 men må sitte i 30 min o vente. Forklarte tydlig hva som skall gjøres og smertefritt. Anbefales!
Jeg bleket tennene mine her i går. Ingen ising og hvitere tenner enn med hjemmebleking. Rimelig og enkelt. Strålende fornøyd med mine hvite tenner.
Det er bare det positive her kan man si.. Sadia er profesjonell, flink og forsiktig. Viser god kunnskap og forståelse. Hennes tips er det at det minimale for beholde sunne tenner er å pusse 2 ganger og en gang med tanntråd. Alt annet er lek med ilden!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Linderud Tannklinikk og Tannlegevakt med offentlig transport


Veitvet 60 meter
126
25
31
31E
33
380
390
FB1
Veitvet 220 meter
1E
4
5
Veitvetstubben 280 meter
60
Linderud senter 480 meter
25
31
33
60
Linderudsletta 500 meter
126
25
31
31E
33
380
390
60
FB1
VY53

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler